Fairlingo verbindt Arnhem met ervaren vertalers

Fairlingo bouwt aan een nieuwe vertaalwereld waarin de klant centraal staat. Daarom hebben we onze werkwijze sneller, transparanter en eerlijker gemaakt. Zo maken we volledig gebruik van de wereldwijde vertaalcommunity. Upload je bestanden in onze cloud en onze software maakt direct een passende offerte voor je. Na acceptatie zal een ervaren vertaler met je teksten aan de slag gaan. Fairlingo heeft zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Zo garanderen we je dat we altijd kwaliteit leveren.Daarnaast heb je de kans om zelf een vertaler te kiezen. Op deze manier heb jij altijd het heft in handen. Je kan live met de vertaling meekijken, waardoor je altijd een goed perspectief op de vertalingen houdt. Nadat je teksten vertaald zijn, zal een revisor ze nog een keer controleren. Dit zijn professionals die jarenlange ervaring in dit vak hebben. Nadat je vertaalopdrachten af zijn, heb je maar liefst 30 dagen garantie op het werk. Je krijgt dus de volledige ruimte om nog eventuele aanpassingen te laten maken. AL met al biedt Fairlingo je de kans om internationaal te groeien.

Arnhem: het knooppunt tussen oost en west

Arnhem is een stad die op meerdere vlakken uniek en bijzonder is. Zowel voor de shoppers, als voor de natuurliefhebbers biedt de stad enorm veel. Zo staat de stad bekend als een van de leukste winkelsteden van ons land. Daarnaast grenst de stad aan de veluwe en komen de drie grote rivieren van ons land hier samen. Ook heeft de stad een rijke historie. Dit gebied was de meest noordelijke grens van het Romeinse rijk. In de tweede wereldoorlog werd hier een heftige slag tussen de Geallieerden en de Duitsers uitgevochten. Al met al hebben meerdere mensen een unieke stempel op de stad achtergelaten. Bovendien bloeit Arnhem op economisch gebied. De stad geldt als de verbindingsschakel tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Bovendien is Arnhem een echte studentenstad, dankzij de HAN hogeschool en Artez.

 

Onze vertalingen helpen Arnhem vooruit

Bij Fairlingo kan je 24/7 een vertaling laten starten. Je staat direct in contact met meer dan 15000 native speaking vertalers. Het was nog nooit zo makkelijk om gecertificeerde vertalers in te schakelen. Tevens staan onze projectmanagers je graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons voor de eventuele vragen die je hebt. Daarnaast staan we je graag bij ons op kantoor te woord. Ten slotte is voor ons geen enkele moeite om bij jou langs te gaan. Bij Fairlingo staat de klant altijd centraal.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Arnhem vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor Arnhem vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Arnhemse klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% Klanttevredenheid feedbackcompany