Kwalitatief hoogwaardige vertalingen voor Zutphen

Zutphen is een bijzondere stad die bekend staat om haar combinatie van historie en innovatie. De bedrijven, instanties en particulieren van Zutphen dragen een ondernemende en ambitieuze spirit uit. Bovendien is de Duitse grens niet ver en komen er is er een aanzienlijke verbinding aanwezig met onze oosterburen. Om deze redenen zijn we enorm gemotiveerd om voor onze Zutphense klanten het onderste uit de kan te halen. Via ons snelle vertaalplatform start je al binnen enkele ogenblikken een vertaling. Upload je teksten naar onze cloud om direct een passende offerte te ontvangen. Hierna start een native vertaler met het vertalen van je teksten. Hij of zij beheerst de gekozen doeltaal op moedertaalniveau en heeft diepgaande kennis in het gekozen specialisme. Zo hebben we officieel erkende beëdigde vertalers in dienst. Bovendien zal een ervaren revisor je vertaling beoordelen en nakijken. Zo zorgen we er altijd voor dat we de expertise van meerdere native vertalers combineren. Bovendien zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op je vertaling. Kortom, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is bij ons het uitgangspunt.

 

Zutphen: de hanzestad gelegen aan de IJssel

Een Gelderse stad met enorm veel historie en cultuur; Zutphen heeft iets te bieden wat in de rest van ons land moeilijk te vinden is. Immers is het met 1700 jaar een van de oudste bewoonde plaatsen van ons land. Tijdens de middeleeuwen speelde de stad een essentiële rol in wat nu Nederland is. Zutphen kreeg al in 1191 stadsrechten en bloeide op tot een imposante vestingstad met 2 turfstenen poorten en 8 torens. De daadwerkelijke gouden eeuw van de stad was de 14e eeuw. Toen verkreeg Zutphen de prestigieuze status van hanzestad, wat haar economisch belang duidelijk benadrukte. Ook in latere tijden was de stad een industrieel, rechtelijk en cultureel centrum. Vandaag de dag staat Zupthen bekend als een echte justitiestad, met een rechtbank, politieconferentiecentrum en penitentiaire inrichting. Ook vanuit een recreatief opzicht is de stad een uniek. Het omliggende landschap is prachtig, dankzij de vele wateren en omliggende weiden. Al met al heeft Zupthen enorm veel te bieden.

 

We helpen onze Zutphense klanten graag verder

Dankzij onze cloud-based werkwijze is het voor je mogelijk om op elk moment van de dag een vertaling te starten. Zelfs in het weekend staan onze native vertalers klaar om kwaliteit aan onze Zutphense klanten te bieden. Upload je bestanden en start binnen 30 seconden een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Daarnaast kun je ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Buiten kantooruren kun je het beste een e-mail sturen. Deze beantwoorden we vervolgens zo snel mogelijk. Een face-to-face afspraak is uiteraard ook mogelijk. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij jou. We horen graag van je!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Zutphen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Zutphen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.