Een vertaalbureau dat Sittard-Geleen met de wereld verbindt

Sittard en Geleen zijn bloeiende Limburgse plaatsen die samen een enkele gemeente vormen. Dit gebied was altijd al een belangrijk centrum voor economie, onderwijs en spiritualiteit. Vandaag de dag benut Sittard-Geleen nieuwe groeikansen en speelt op internationaal gebied een steeds belangrijkere rol. Immers grenst de gemeente aan zowel België als Duitsland. Als vertaalbureau voelen we ons daarom zo betrokken bij de bedrijven en particulieren in Sittard-Geleen. Via onze online werkwijze verzorgen we hoogstaande vertalingen, waarmee zij hun meertalige ambities optimaal mee kunnen vormgeven. Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform is het mogelijk om binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht te starten. Upload je bestanden naar onze cloud, zodat we direct de best passende prijsopgave voor je kunnen berekenen. Daarna gaat een native vertaler met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag met je opdracht aan de slag. Via je account heb je de mogelijkheid om live mee te kijken hoe de vertaler werkt. Hierna controleert een ervaren revisor de teksten. Op deze wijze maken we vol gebruik van de expertise van meerdere taalexperts. Ten slotte zit er altijd een garantie van maar liefst 30 dagen op je vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Sittard & Geleen: culturele en historische centra van Limburg

Zowel Sittard als Geleen bieden op hun eigen wijze iets unieks aan. Hier is tevens enorm veel historische waarde te vinden. De geschiedenis van deze regio gaat immers tot de prehistorie terug. Maar liefst 7.000 jaar geleden vestigden zich hier de bandkeramiekers. Zij bouwden hier verscheidene soorten nederzettingen en zo hun sporen achter. Het huidige Sittard en Geleen kennen hun oorsprong uit de 5e eeuw, toen de Franken hier gevestigd waren. Sindsdien is Sittard-Geleen constant bewoond gebleven en werden er in de 13e eeuw zelfs stadsrechten verleend. Deze rijke historie heeft een grote indruk achtergelaten. Vandaag de dag zijn de historische stadskernen van Sittard en Geleen als beschermde stadsgezichten bestempeld. Beide plaatsen staan daarom vol met prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden. Zo kun je denken aan de Petrus Stoel van Antochiëkerk in Sittard of Kasteel Sint-Jansgeleen in Geleen. Het huidige Sittard-Geleen kernmerkt zich als een plek waar economie, cultuur en natuur samenkomen.

 

Neem contact met ons op

Via onze ISO-gecertificeerde vertalingen helpen we onze klanten uit Sittard & Geleen hun meertalige doelen te bereiken. Dankzij onze online werkwijze is het mogelijk om op elk moment van de dag een native taalspecialist in te schakelen. Ook in het weekend staan onze vertalers klaar om voor je aan de slag te gaan. Daarnaast is het mogelijk om een gratis proefvertaling voor maximaal 50 woorden aan te vragen. Zo heb je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis met de Fairlingo werkwijze te maken. Vragen over onze diensten en en processen? Dan verwijzen we je naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard staan onze gedreven community managers je graag per e-mail of telefonisch te woord. Zo kunnen we op een persoonlijke wijze je vertaalwensen bespreken. Graag horen we hoe we je met je meertalige doelen verder kunnen helpen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Sittard-Geleen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Sittard-Geleen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.