Roermond groeit verder met een kwalitatief vertaalbureau

Deze cultuurrijke hanzestad bloeit op dankzij haar ideale ligging en prachtige omgeving. Immers grenst de gemeente aan Duitsland en loopt de Maas er langs. Tevens is Roermond altijd een belangrijk centrum voor de overheid, rechtspraak en Strijdkrachten geweest. Deze rijke erfenis is vandaag de dag nog steeds in de stad te vinden. Het ondernemende Roermond is op internationaal gebied ook steeds actiever. Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform is het voor de bedrijven en particulieren in Roermond mogelijk om snel hoogwaardige vertalingen te verkrijgen. Zo hebben ze de mogelijkheid om daadkrachtig op nieuwe internationale kansen te springen. Upload je teksten naar onze cloud, zodat de Fairlingo software direct een passende offerte kan berekenen. Na het accepteren van deze offerte gaat een native taalexpert met je opdracht aan de slag. We hebben specialistische taalexperts in dienst voor een breed scala aan verschillende domeinen. Zo kun je denken aan website- of officieel beëdigde vertalers. Hij of zij gaat met een snelheid van 1250 woorden per dag voor je aan de slag. Dit gehele proces kun je vervolgens in je account live volgen. Nadat je aangewezen vertaler klaar is, schakelen we een ervaren corrector in. Deze zal de tekst reviseren. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke geleverde vertaling.

 

Roermond: waar de Roer en Maas samenkomen

De stad Roermond heeft een enorm rijke geschiedenis en is een smeltpot voor cultuur, economie en recreatie. Vandaag de dag is de stad vooral bekend als juridisch centrum en een trekpleister voor toeristen. Al in de 12e eeuw was er hier een stad te vinden met de naam Ruremunde. In de jaren daarna ontwikkelde de scheepvaart zich en werd Roermond een prominente Hanzestad in het vorstendom Gelre. Nog steeds staat de stad vol met bouwwerken en monumenten uit deze periode. Het stadsgezicht is nu zelfs officieel beschermd. Zo kun je denken aan de Sint-Christoffelkathedraal of het befaamde stadhuis aan de markt. Ook staan er verschillende vestingwerken in de stad, aangezien het altijd een belangrijke militaire stad was. Daarnaast zijn de prachtige Maasplassen nabij de stad te vinden. Met een oppervlakte van maar liefst 30 km² is het een grote toeristische attractie voor zowel Nederlanders, Belgen als Duitsers. Tevens is Roermond uitgegroeid tot een ware winkelstad en is het een markt hier op elke woensdag en zaterdag te vinden. Al met al heeft Roermond iets unieks aan iedereen te bieden.

 

Een gratis proefvertaling voor onze klanten uit Roermond

Onze native taalexperts staan 7 dagen per week klaar om kwaliteit te leveren. Immers is het via ons online platform mogelijk om zelfs ‘s avonds en in het weekend een vertaling te starten. Daarnaast bieden we je een gratis proefvertaling van maximaal 50 woorden aan. Zo kun je vrijblijvend met ons platform kennismaken. Verder nog vragen of opmerkingen over onze werkwijze? We verwijzen je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast staan onze gedreven community managers je tijdens kantooruren graag te woord. Bel of mail ons voor persoonlijk contact. Een afspraak op kantoor is tevens mogelijk. Zo kunnen we je vertaalwensen face-to-face bespreken. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Roermond:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Roermond vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.