Sommige steden zijn het hart van een land, terwijl anderen het brein genoemd kunnen worden. Nijmegen valt onder de tweede categorie. Zo is er de wijk Heijendaal, waar drie belangrijke onderwijsinstituten, de Radbound Universiteit Nijmegen, het Radboudumc en de Hogeschool van Nijmegen, gevestigd zijn. De Novio Tech Campus is een haven voor productiebedrijven en bedrijven die zich specialiseren in Onderzoek en Ontwikkeling, zoals de Amerikaanse gigant Macom. Het Economisch Collectief Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen de zes grote werklocaties van de stad met de taak de economie van het gebied constant te innoveren. Ook zitten er minstens tien farmaceutische bedrijven, die er allemaal op gericht zijn om oplossingen te vinden voor elke denkbare kwaal. In zo’n omgeving van briljante geesten is er uiteraard iemand nodig om taalbarrières te overbruggen. Ons vertaalbureau neemt deze taak op zich.

 

Nijmegen bloeit met Fairlingo

In een stad als Nijmegen waar altijd wel onderzoek wordt gedaan, veroudert informatie snel. Om dit alles bij te benen heb je dus een vertaalbureau nodig die razendsnel werkt en toch kwaliteit biedt, dit alles tegen een goede prijs. Fairlingo kan dit als geen ander. Ons ISO-gecertificeerde bedrijf is een online vertaalplatform, waar documenten in de cloud worden geüpload, vertaald en gereviseerd. Er is altijd wel iemand om aan je tekst te werken en die iemand is niet zomaar iemand. Dankzij de eerder genoemde certificering nemen wij alleen native speakers aan, die ervaren zijn en ten minste één specialiteit hebben. Niemand weet zoveel van de markt in de doeltaal als zij en onze revisors zijn net zo bekwaam. Geen vertaling wordt geleverd zonder dat zij het controleren en om helemaal zeker te zijn dat je tevreden bent met de vertaling, kan je tot 30 dagen gratis veranderingen laten aanbrengen. Het is zeker geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,4 geven.

 

Neem contact op

Heb je dit allemaal gelezen als potentiële klant in Nijmegen en ben je geïnteresseerd in wat Fairlingo als vertaalbureau te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste, als je gewoon een aantal vragen hebt, kan je altijd onze FAQ pagina raadplegen. Als jouw specifieke vraag daar niet tussen staat, zijn er altijd andere opties. Als je ons belt, willen onze medewerkers met alle liefde je helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om per email contact op te nemen. Het kan ook nog simpeler. Doordat wij een online vertaalplatform zijn kan alles van bespreking tot uiteindelijke vertaling volledig online worden geregeld en je kunt elke stap nauwgezet volgen. Dit kan op elk moment van de dag, zeven dagen per week en zelfs in vakanties en op feestdagen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Nijmegen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Nijmegen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.