Vertalen in de 21e eeuw met Maastricht

De internationale spirit van Maastricht past goed bij ons innovatief vertaalplatform. Dankzij onze snelle en transparante werkwijze zijn we je optimaal van dienst. In enkele simpele stappen start je via onze applicatie al een vertaalopdracht. Upload ten allereerste je te vertalen documenten naar onze cloud. Ons systeem zal deze scannen en automatisch een passende offerte berekenen. Deze prijsopgave ontvang je binnen 30 seconden per mail en kun je eenvoudig accepteren. Hierna zal je vertaalopdracht automatisch aan de meest geschikte vertaler gekoppeld worden. We hebben meer dan 16000 native vertalers vanuit diverse specialismen in dienst. Tevens kan je via onze applicatie met het vertaalproces meekijken. Je ziet dus live hoe de vertaler met je documenten aan de slag gaat. Nadat je teksten vertaald zijn, zal een ervaren revisor deze nog extra nakijken. Ten slotte heb je na oplevering altijd 30 dagen garantie op je vertaling. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze. Op deze manier bieden we zowel Maastrichtse particulieren als organisaties snel hoogstaande vertalingen aan. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

 

Maastricht ligt in het hart van Europa

Maastricht is een typisch Nederlandse stad die op toch uniek Limburgs is. Het is een bruisende stad met enorm veel cultuur, historie en groeikansen. In de Romeinse tijd was hier al een nederzetting met de naam “Mosa Trajectum” te vinden. Door de eeuwen heeft heeft Maastricht zich gestaag ontwikkeld. Deze erfenis is overal in de stad te vinden. Zo is het centrum van Maastricht al sinds 1982 een officieel erkend erfgoed en telt maar liefst 1677 rijksmonumenten. Het Vrijthof bijvoorbeeld is een prachtig plein omringd door gebouwen als de Sint-Servaasbasiliek en de Militaire Hoofdwacht. Naast een imposante architectuur kent de stad een landschap wat uniek Limburgs is. De glooiende heuvels en de prachtige Maas zijn hier goede voorbeelden van. Hiernaast kent de stad een ideale Ligging tussen zowel België als Duitsland. Logisch dat Maastricht al ruim 2 eeuwen een industrieel knooppunt is. Bovendien zijn er hier verscheidene hoog aangeschreven onderwijsinstellingen te vinden. De grootste hiervan is uiteraard de Universiteit Maastricht. Al met al is het een stad waar we als internationaal georiënteerd vertaalplatform enorm in kunnen vinden.

 

Hoe ons innovatieve vertaalplatform Maastricht verder helpt

Als vertaalbureau helpen we Maastricht haar internationale doelen vorm te geven. De stad bruist van de bedrijvigheid en ambitie en daar helpen we graag mee. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang direct een passende offerte. Ook staan we je graag ter woord indien je persoonlijk contact wilt. Stuur ons een mail en onze projectmanagers reageren zo spoedig mogelijk. Tevens zijn we telefonisch bereikbaar. Een persoonlijke op kantoor inplannen is ook altijd mogelijk. Dit kan zowel op één van onze kantoren als bij jou op locatie. We horen graag van je.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Maastricht:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Maastricht vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.