Hét vertaalbureau voor organisaties uit Leiden

Is jouw organisatie gevestigd in Leiden of omgeving? Maak dan kennis met ons vertaalplatform Fairlingo, hét alternatief voor ieder vertaalbureau bij jou in de buurt. Wij staan voor goed, snel en voordelig. Voor transparante tarieven zónder opstartkosten.​ En uiteraard ook voor gemak. Fairlingo werkt namelijk als volgt. Na akkoord op onze offerte kun je jouw te vertalen document in onze cloud-oplossing uploaden. Een geselecteerde native vertaler gaat er dan direct mee aan de slag. Is hij of zij klaar met jouw vertaling, dan kijkt een tweede paar ogen naar jouw tekst. Deze persoon wordt ook wel de revisor genoemd, en ook hij of zij werkt vanuit de cloud.

 

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Wees overigens niet bang dat jouw vertalingen zomaar ‘op straat komen te liggen’. Onze cloud-oplossing voorkomt dat. Wat Fairlingo namelijk uniek maakt, zijn onze ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen. Dit betekent dat onze cloudoplossing gegarandeerd honderd procent veilig is. Nog niet overtuigd? Dan vertellen we je nog graag iets over onze niet-goed-gratis-aanpassen-garantie. Deze garantie houdt in dat wij tot dertig dagen na levering gratis jouw tekst aanpassen. Alleen wanneer jij niet tevreden bent, natuurlijk. Naast onze lage en transparante prijzen en uitmuntende kwaliteit is ook dát typisch Fairlingo.

 

Een afspraak in Leiden is mogelijk

Als vertaalplatform vertalen wij in tientallen talencombinaties en werken wij al voor vele bedrijven uit Leiden en omgeving. Wil jij ook jouw teksten door onze native speakers laten vertalen, zodat jij op jouw website, in brochures en in andere documentatie perfect vertaalde teksten kunt gebruiken? Door onze online vertaalservice hoef je ons niet eens persoonlijk te spreken (laat staan te bezoeken!) om van onze diensten gebruik te maken. Als vertaalplatform in de cloud zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Wil je ons toch eerst beter leren kennen, dan komen we graag kennis met jouw maken - bij jou op locatie in Leiden óf bij ons op kantoor. Uiteraard kunnen we ook het hele proces telefonisch afhandelen. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Leiden:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Leiden vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.