Fairlingo en Hilversum passen bij elkaar

In de 21e eeuw is het essentieel dat je snel kan schakelen. Alleen zo heb je de flexibiliteit in handen om elke kans op je pad met volle teugen vast te pakken. vanuit dit oogpunt hebben we Fairlingo ontwikkeld. Via onze applicatie start je binnen 30 seconden een vertaalopdracht. Upload je bestanden naar onze cloud en ontvang binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Hierna wordt je tekst automatisch een de meest geschikte vertaler gekoppeld. In onze app heb je de mogelijkheid om live met de desbetreffende vertaler mee te kijken. Zo heb je direct inzicht in hoe hij of zij je vertaling aanpakt. nadat de tekst vertaald is, zal een van onze ervaren revisors hem nakijken. Na oplevering heb je altijd een garantie van maar liefst 30 dagen op het geleverde werk. Indien je niet compleet tevreden bent, heb je dus een maand te tijd om kosteloos aanpassen door te laten voeren. Al met al hebben we onze werkwijze op kwaliteit, snelheid en transparantie gebouwd. Dat noemen we Fairsimpeld vertalen.

 

Hilversum: de omroepstad van Nederland

Hilversum is de echte mediastad van ons land. Hier zijn alle grote televisie- en radio omroepen van ons land te vinden. Het Hilversumse mediapark is het middelpunt van de Nederlandse media. Dit geeft de stad een belangrijke positie in Nederland en de wereld. Immers is dit het punt waar Nederland in connectie met de rest van de wereld staat. Een van de redenen waarom we als vertaalplatform ons hier als gebakken voelen. Naast mediahub is Hilversum ook een culturele en ijverige stad. Al in de 19e eeuw stond Hilversum bekend om haar groeiende chemische en communicatieve industrie. Grote Nederlandse bedrijven als Polak & Schwarz en de Nederlandse Seintoelstellenfabriek zorgden voor enorm veel werkgelegenheid. Vandaag de dag staan hier de hoofdkantoren van Nike NL, Oxxio en Vedior. Na de 2e wereldoorlog bloeide De architectuur van Hilversum op. De bekende 20e eeuwse gemeente architect Willem Dudok heeft hier zijn stempel achtergelaten. Ook staat de omgeving rondom de stad bekend om haar schoonheid, wat ook in de meerdere stadsparken te ervaren is.

 

Vraag vandaag nog een proefvertaling aan

Als innovatief vertaalplatform zijn we fan van het internationale en ondernemende karakter van Hilversum. Via onze snelle applicatie kan je 24/7 een vertaling starten, zelfs in het weekend. Bovendien werken onze native vertalers met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag. Vraag een gratis proefvertaling aan, als je onze werkwijze eerst wilt testen. Indien je vragen hebt kun je altijd bij één van onze community managers terecht. Ze staan je zowel per mail of telefonisch graag te woord. Bovendien is een afspraak bij ons op kantoor altijd mogelijk. Graag ontvangen we je op een van onze locaties verspreid over het land. Ook brengen we jou graag een bezoek. Al met al kijken we ernaar om je meertalige ambities helpen vorm te geven.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Hilversum:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Hilversum vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.