Haarlem betreedt met Fairlingo de wereld

Fairlino helpt honderden bedrijven met haar vertalingen. Zo drukken we gezamenlijk een stempel op de wereld. Dit realiseren we door onszelf telkens weer te vernieuwen. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen we je razendsnel helpen. Upload je teksten in onze cloud en volg live hoe onze gecertificeerde vertalers ermee aan de slag gaan. Zo heb je ook de kans om direct feedback te geven. Bovendien heeft Fairlingo zowel een ISO-9001, als een ISO-17100 certificering. Met andere woorden, we garanderen dat enkel bewezen vakmensen je teksten vertalen. Na het vertalen wordt de tekst door een van onze revisors nagekeken. Dit zijn specialisten die net zo bekwaam als onze vertalers zijn. Niet tevreden met het eindresultaat? Dan heb je kwaliteitsgarantie tot maar liefst 30 dagen na levering van de vertaling. Onze vertalers zullen je tekst kosteloos aanpassen. Kortom, Fairlingo staat garant voor snelheid, kwaliteit en transparantie. Het is dus niet voor niets dat we gemiddeld met een 9,3 beoordeeld zijn.

 

Haarlem: de stad van de pioniers

Deze oer-Hollandse stad staat alom bekend als een centrum voor innovatie. Denk maar eens aan Laurens Janszoon Coster, die in Haarlem de boekdrukkunst uitvond. Of Anthony Fokker, die met zijn eerste vliegtuig een rondje over de stad vloog. Bovendien is het Haarlems Dagblad de oudste krant in Nederland. Niet voor niks dus dat Fairlingo zich in deze ijverige stad thuis voelt. Daarnaast is Haarlem een prachtige stad, waar comfort en cultuur door elkaar verweven zijn. Hier zijn maar liefst 4000 verschillende Rijks- en Gemeentemonumenten te vinden. Talloze hofjes, parkjes en standbeelden zijn er hier te vinden. Daarbovenop biedt Haarlem het meest gevarieerde winkelaanbod in Nederland. Het is een stad met eindeloos veel karakter en bedrijvigheid. Kortom, Fairlingo bouwt samen met Haarlem aan innovatie en groei door de taalbarrières te verbreken.

 

Maak een afspraak in Haarlem

Fairlingo verlegt vele grenzen samen met haar Haarlemse klanten. Upload je bestanden in de cloud en ontvang vrijblijvend een passende offerte. Dankzij onze flexibele werkwijze kan je binnen enkele seconden de teksten uploaden. Onze ervaren vertalers gaan er dan direct mee aan de slag. De vertaling kun je vervolgens live volgen. Interesse in persoonlijk contact? Dit is uiteraard ook mogelijk. Graag maken we met je een afspraak om eventuele vragen face-to-face te beantwoorden. Kom gerust langs op ons kantoor in Amsterdam. Ook kunnen wij je in Haarlem een bezoekje komen brengen. Elke dag zijn we weer gemotiveerd om voor je het verschil te maken.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten uit Haarlem:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Haarlem vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.