Fairlingo betreedt met Haarlem de wereld

Fairlino helpt honderden bedrijven met haar vertalingen. Zo drukken we gezamenlijk een stempel op de wereld. Dit realiseren we door onszelf telkens weer te vernieuwen. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen we je razendsnel helpen. Upload je teksten in onze cloud en volg live hoe onze gecertificeerde vertalers ermee aan de slag gaan. Zo heb je ook de kans om direct feedback te geven. Bovendien heeft Fairlingo zowel een ISO-9001, als een ISO-17100 certificering. Met andere woorden, we garanderen dat enkel bewezen vakmensen je teksten vertalen. Na het vertalen wordt de tekst door een van onze revisors nagekeken. Dit zijn specialisten die net zo bekwaam als onze vertalers zijn. Niet tevreden met het eindresultaat? Dan heb je kwaliteitsgarantie tot maar liefst 30 dagen na levering van de vertaling. Onze vertalers zullen je tekst kosteloos aanpassen. Kortom, Fairlingo staat garant voor snelheid, kwaliteit en transparantie. Het is dus niet voor niets dat we gemiddeld met een 9,3 beoordeeld zijn.

 

Haarlem: de stad van de pioniers

Deze oer-Hollandse stad staat alom bekend als een centrum voor innovatie. Denk maar eens aan Laurens Janszoon Coster, die in Haarlem de boekdrukkunst uitvond. Of Anthony Fokker, die met zijn eerste vliegtuig een rondje over de stad vloog. Bovendien is het Haarlems Dagblad de oudste krant in Nederland. Niet voor niks dus dat Fairlingo zich in deze ijverige stad thuis voelt. Daarnaast is Haarlem een prachtige stad, waar comfort en cultuur door elkaar verweven zijn. Hier zijn maar liefst 4000 verschillende Rijks- en Gemeentemonumenten te vinden. Talloze hofjes, parkjes en standbeelden zijn er hier te vinden. Daarbovenop biedt Haarlem het meest gevarieerde winkelaanbod in Nederland. Het is een stad met eindeloos veel karakter en bedrijvigheid. Kortom, Fairlingo bouwt samen met Haarlem aan innovatie en groei door de taalbarrières te verbreken.

 

Maak een afspraak in Haarlem

Fairlingo verlegt vele grenzen samen met haar Haarlemse klanten. Mail of bel ons en ontvang vrijblijvend een passende offerte. Dankzij onze flexibele werkwijze kan je binnen enkele seconden de teksten uploaden. Onze ervaren vertalers gaan er dan direct mee aan de slag. De vertaling kun je vervolgens live volgen. Interesse in persoonlijk contact? Dit is uiteraard ook mogelijk. Graag maken we met je een afspraak om eventuele vragen face-to-face te beantwoorden. Kom gerust langs op ons kantoor in Amsterdam. Ook kunnen wij je in Haarlem een bezoekje komen brengen. Elke dag zijn we weer gemotiveerd om voor je het verschil te maken.

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ