Vertaalbureau voor organisaties uit Zaandam

Is jouw organisatie gevestigd in Zaandam of omgeving? Maak kennis met Fairlingo, hét alternatief voor een traditioneel vertaalbureau. Bij ons ontdek je allereerst het gemak van een online offerte met een vaste prijs en levertijd. Na jouw akkoord selecteert onze unieke software de juiste vertaler voor jouw opdracht. Dit is altijd een hoogopgeleide native speaker die jouw tekst in de cloud vertaalt - van de eerste letter tot de laatste punt. Daarna gaat ook een professionele revisor in de cloud aan het werk. Door deze werkwijze is Fairlingo jouw snelste, voordeligste en beste keuze voor vertalingen.

 

Hét vertaalbureau voor organisaties uit Zaandam

Vlakbij Amsterdam – onze mooie hoofdstad – ligt Zaandam, ook wel bekend als de Zaanstad. Een drukke stad met bijna 80.000 inwoners. Als magneet voor zowel business als (dankzij de Zaanse Schans) toerisme worden in deze bedrijvige stad vele talen gesproken. Jij weet dat als geen ander, omdat jouw organisatie in Zaandam of omgeving gevestigd is. Je beleeft het internationale karakter van de regio dus iedere dag. Het is die omgeving waar wij ons ook zo in thuis voelen. Wij zijn Fairlingo, een vertaalplatform met bijna 15.000 beschikbare vertalers. Als uniek vertaalplatform helpen wij jouw organisatie graag om de taalbarrière tussen medewerkers, klanten en/of relaties te overbruggen.

 

Online vertaalplatform Fairlingo

Ons vertaalplatform, waarmee we jouw organisatie op afstand kunnen ondersteunen, is uniek. Wij gaan voor de combinatie van goed, snel en voordelig. Altijd. Dat betekent bijvoorbeeld dat we met transparante tarieven werken, dat voor iedere taal hetzelfde tarief geldt én dat wij geen opstartkosten rekenen.​ Na akkoord op de offerte upload jij jouw document naar de cloud, waarna één van onze native vertalers er direct mee aan de slag gaat. Vervolgens kijkt een tweede paar ogen naar jouw tekst: dit is de revisor. Ook hij of zij werkt in de cloud. Alles gebeurt natuurlijk honderd procent veilig. Dat garanderen wij. Wat Fairlingo namelijk zo uniek maakt, is onze ISO-9001 en ISO-17100 certificering.

 

Het vertaalbureau met de hoogste klanttevredenheid in Zaandam

Maar er is meer. We sommen even voor je op waarom wij het vertaalbureau zijn met de hoogste klanttevredenheid in Zaandam en omgeving.

  • Wij werken uitsluitend met de allerbeste native vertalers.
  • Wij kiezen altijd voor professionele en betrouwbare revisors. Zo ben je bij iedere vertaling verzekerd van de puntjes op de ‘i’.
  • Onze cloudoplossing is niet alleen honderd procent veilig, maar ook erg gebruiksvriendelijk.
  • Niet tevreden? Daarvoor is onze niet-goed-gratis-aanpassen-garantie. Dit betekent dat wij tot dertig dagen na levering gratis jouw tekst aanpassen als je niet tevreden bent. Ook dát is typisch Fairlingo.

 

Een afspraak in Zaandam is mogelijk

Al vele organisaties in Zaandam en omgeving gingen jou voor. Lees gerust eens onze referenties en ontdek waarom. Wil jij ook jouw teksten door onze native speakers laten vertalen? Dan zijn we gemakkelijk genoeg te vinden. Dankzij ons vertaalplatform in de cloud zijn wij 24/7 bereikbaar én beschikbaar. Leg je liever op de ouderwetse manier contact met ons, dan kan dat natuurlijk ook. Eén van onze projectmanagers maakt graag een afspraak om bij jou op locatie in Zaandam persoonlijk kennis te komen maken. Uiteraard kunnen we ook het hele proces telefonisch afhandelen én jij bent van harte welkom bij ons op kantoor. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

 

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Zaandam:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Zaandam vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.