Een vertaalbureau voor een bijzondere stad als Wageningen

Middenin de FoodValley ligt Wageningen; een vooruitstrevende stad die een unieke plek in Nederland innneemt. Dankzij haar universiteit is het een centrum voor wetenschappelijke kennis en vooruitgang. De Wageningse universiteit staat wereldwijd zelfs op de eerste plek als het gaat om landbouwwetenschappen. Logischerwijze hebben de bedrijven en organisaties van Wageningen enorm veel internationaal groeipotentieel. Als innovatief vertaalplatform staan we klaar om onze klanten uit Wageningen de middelen te geven om wereldwijd te excelleren. Dankzij onze digitale werkwijze is het mogelijk om 24/7 een vertaling te starten, zelfs in het weekend. Upload je teksten naar onze cloud en genereer de best passende offerte voor je teksten. Na het accepteren van deze prijsopgave gaat een native vertaler voor je aan de slag. Hierbij is het voor je mogelijk om het vertaalproces live in je account te monitoren. Daarbij kun je instructies aan de vertaler doorgeven. Nadat je aangewezen vertaler klaar is, zal een revisor met diepgaande ervaring in het desbetreffende domein de vertaling controleren. Hierna kun je de opgeleverde vertaling in hetzelfde bestandstype als het origineel downloaden. Kortom, snelheid, kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal.

 

Wageningen: een stad met een bruisend heden en een rijk verleden

Wageningen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bloeiende stad met een uniek karakter. De eerste aanwijzingen naar een nederzetting gaan al terug naar de vroege middeleeuwen en kreeg ze in 1263 stadsrechten. De historie van de hier gelegen universiteit gaat terug naar 1918, toen de Landbouwhogeschool Wageningen werd opgericht. Hedendaags heeft Wageningen University & Research meer dan 12.000 studenten en 8.000 werknemers. De WU staat wereldwijd bekend om haar landbouw- en life sciences gerelateerde opleidingen. Zodoende kent de stad een bruisende studentencultuur en een compleet vernieuwde campus. Ook naast de universiteit heeft Wageningen een economisch belang. Immers zijn hier belangrijke vestigingen van grote bedrijven als FrieslandCampina, Menzis en Maritiem research Instituut Nederland te vinden. De binnenstad zelf heeft een grote historische waarde, dankzij meer dan 60 rijksmonumenten. Ook werd de capitulatie van alle Duitse strijdkrachten in Nederland op 5 mei 1945 in Wageningen getekend.

 

Een gratis proefvertaling voor onze Wageningse klanten

Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform start je binnen enkele ogenblikken een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Hierbij is het mogelijk om dezelfde native vertaler voor vervolgopdrachten weer in te schakelen. Daarnaast is het mogelijk om een gratis proefvertaling van maximaal 50 woorden aan te vragen. Zo heb je de kans om vrijblijvend met onze werkwijze kennis te maken. Indien je vragen hebt over onze diensten of aanpak verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen. Uiteraard staan zijn we tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail gewoon voor je bereikbaar. Tevens is het mogelijk om bij ons langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Ook komen we graag bij jou langs om je wensen en behoeften in nader detail te bespreken. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Wageningen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Wageningen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.