Vertaalbureau voor particulieren met een hoge klanttevredenheid

Vertaalbureau voor particulieren

Gecertificeerd & garantie

Bij Fairlingo zorgen we op verschillende wijzen ervoor dat onze vertalingen kwalitatief hoogstaand zijn. Ten eerste zijn we zowel een ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Dit is een bewijs dat onze diensten, service en processen aan de officiële kwaliteitsstandaarden van de vertaalwereld voldoen. Hiernaast werken we alleen met vertalers die hun desbetreffende doeltaal op moedertaalniveau beheersen. Naast correcte vertalingen, hebben ze diepgaande kennis in de cultuur en nuances van de doeltaal. Bovendien heb je altijd 30 dagen garantie op het geleverde werk. Op deze wijze zorgen we ervoor dat onze geleverde vertalingen zo effectief mogelijk zijn.

Vertaalbureau particulieren

Fairsimpeld vertalen

Fairlingo is gebouwd op de creatieve kracht van de wereldwijde vertaalcommunity. Al meer dan 15000 ‘native speaking’ vertalers hebben zich bij ons aangesloten. Via onze unieke werkwijze sta je dus snel in contact met de persoon die jouw vertaling het beste uit kan voeren. Na het uploaden van de documenten die je wil laten vertalen, ontvang je binnen 30 seconden al een passende offerte. Bovendien sta je in direct contact met je vertaler en kun je de vertaalde teksten altijd in je account terugvinden. Kortom, onze fairsimpelde werkwijze maakt het voor particulieren erg makkelijk om snel een vertaling uit te laten voeren.

Vertaalbureau voor particulieren

Prijsbewust voor particulieren

Dankzij onze innovatieve werkwijze kunnen we je sneller en voordeliger dan ooit van dienst zijn. Het Fairlingo systeem is namelijk tot stand gekomen door de nieuwste technieken in de vertaalbusiness te gebruiken. Hiermee hebben we veel tijd- en arbeidsintensieve taken weten te automatiseren. Op deze wijze kunnen we je een scherp starttarief van €0,07 aanbieden, zonder in te leveren in kwaliteit. Daarnaast hanteren we geen minimumtarief voor je vertalingen. Zonder onnodige poespas en dure prijzen kan jij als particulier ook de beste vertalingen krijgen.

Fairsimpeld vertalen voor particulieren

Stap 1

Start eenvoudig de vertaling

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang de vertaling en factuur per mail

Via ons systeem start je binnen enkele momenten  een vertaling. Maak een account aan en upload je bestanden in de cloud. Hierna analyseert ons systeem je bestanden en verstuurt binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Na het accepteren van de offerte wordt je in contact met een ervaren vertaler of vertaalster gebracht. Tijdens de vertaling heb je de kans om live mee te kijken. Op deze manier heb je altijd een goed beeld van het proces en kan je eventueel aanwijzingen geven. Nadat de vertaling klaar is, zal een revisor hem voor de zekerheid controleren. Tevens geniet je altijd van 30 dagen garantie. Indien je niet volledig tevreden met het resultaat bent, kan je de vertaling kosteloos laten aanpassen. Kortom, Met Fairlingo is elke particulier verzekerd van zakelijke service. Dankzij ons snelle en transparante software kan je 24/7 een vertaling laten starten. upload je bestanden in de cloud en kijk direct live mee hoe een ervaren vertaler ermee aan de slag gaat. Behoefte aan persoonlijk contact? We staan je graag per mail of telefonisch te woord. Bel of mail ons en we helpen je met de eventuele vragen die je hebt. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen je om je in de gewenste taal te kunnen uiten.

Beëdigde vertalingen voor particulieren

Om je officiële documenten internationale geldigheid te geven, heb je meestal een beëdigde vertaling nodig.  Een beëdigd vertaler heeft vanuit de rechtbank de bevoegdheid gekregen om deze documenten in een andere taal dezelfde geldigheid te geven.  Denk bijvoorbeeld aan dimploma's akten, statuten contracten of testamenten. Een standaard vertaling van deze documenten zal niet van dezelfde werkingskracht genieten. Bij Fairlingo start in enkele stappen je Beëdigde vertaling. Upload een kopie van het originele document naar ons systeem en ontvang direct een op maat gemaakte offerte. In de mail van de offerte ben je helemaal vrij om deze zelf te accepteren of weigieren. Hierna gaat de desbetreffende Beëdigd vertaler voor je aan de slag. Zodra het document klaar is, ontvang je hem per aangetekende post.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze particuliere klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met oogmerk voor particulieren.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.