Venlo heeft baat bij een kwalitatief vertaalbureau

Venlo is een bijzondere stad met een rijke historie en een belangrijk economisch belang. Deze Limburgse cultuurstad zit op een centrale locatie dichtbij België, Eindhoven en het Duitse Ruhrgebied. Dit maakt Venlo een knooppunt voor internationaal transport, handel en commercie. Zodoende heeft de stad een bruisend internationaal karakter, waar wij ons enorm betrokken bij voelen. Via ons innovatief vertaalplatform helpen we onze Venlose klanten om hun internationale groeikansen te benutten. Daarom hebben we onze werkwijze ingericht om zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te zijn. Binnen enkele ogenblikken start je een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Onze software berekent, na het uploaden van je teksten, automatisch de meest geschikte offerte voor je. Hierna wordt je opdracht een de meest geschikte native vertaler gekoppeld. Zo hebben we voor een breed scala aan specialismen experts in dienst. Denk bijvoorbeeld aan specialisten voor webteksten of beëdigde vertalers. Bovendien kun je tijdens het vertaalproces live meekijken hoe de vertaler aan de slag gaat. Via directe communicatie zorgen we voor een transparant klantervaring. Ten slotte bieden we een garantie van maar liefst 30 dagen op elke vertaling. Dit noemen we fairsimpeld vertalen.

Venlo: de Limburgse cultuurstad aan de Maas

De provincie Limburg is er één die enorm veel aan Nederland en Europa te bieden heeft. Hier is Venlo een sterk voorbeeld van. Deze cultuurstad biedt de optimale combinatie tussen landelijke rust en stedelijke comfort. Bovendien geeft de Maas sfeer en schoonheid aan de stad. Venlo staat bekend om haar rijke historie. Al in de Romeinse tijd was er hier een handelsnederzetting te vinden. De lokale Germanen hadden hier veel interacties met de Romeinse cultuur. Deze handelstraditie werd tijdens de middeleeuwen voortgezet en deed niet onder steden als Keulen, Spiers en Worms. Zelfs vandaag de dag zijn er huizen en gebouwen uit deze periode in de stad te vinden. In totaal telt de gemeente Venlo maar liefst 236 rijksmonumenten. Dit is erg sterk in het stadsbeeld terug te zien. De aanwezige architectuur is imposant en waardevol. Het stadhuis van Venlo bijvoorbeeld, is al bijna 500 jaar geleden gebouwd. Naast een grote historische waarde, heeft Venlo een rijke industrie en bedrijvigheid. Zo heeft de elektronicaproducent Océ hier haar thuisbasis. Dit bedrijf heeft maar liefst 4000 werknemers wereldwijd, is meer dan 150 jaar geleden als apotheek in Venlo opgericht. Kortom, deze stad heeft zowel op cultureel als economisch vlak enorm veel te bieden.

Samen met onze Venlose klanten pakken we internationale kansen

We hebben ons innovatieve vertaalplatform zo gebouwd om zo snel en gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te zijn. Daarbij houden we de kwaliteit van de vertalingen uitstekend door onze ISO certificeringen en uitgebreide feedback systemen toe te passen. Via onze cloud kun je 24/7 een vertaling starten, zelf in het weekend. Uiteraard staan onze projectmanagers je tijdens kantooruren graag te woord. Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op en we helpen je met de vragen of opmerkingen die je hebt. Bovendien is het altijd mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen. Een afspraak bij jou op locatie is tevens mogelijk. We horen graag van je!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Venlo:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Venlo vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.