We helpen onze Veenendaalse klanten met hun internationale doelen

Veenendaal is een bloeiende stad die een belangrijke plek in ons land inneemt. Immers is Veenendaal centraal gelegen, met verschillende belangrijke transportroutes in de directe omgeving. Dit maakt het voor de Veenendaalse organisaties en particulieren makkelijk om te internationaliseren. Graag helpen we onze klanten in de stad door hen kwalitatief hoogwaardige vertaling te leveren. In enkele eenvoudige stappen start je bij Fairlingo een vertaalopdracht. Upload je sitemap of documenten naar onze cloud en onze software berekent automatisch een passende offerte. Hierna koppelen we de meest geschikte native vertaler aan je opdracht. Hierbij onderzoeken we welk specialisme nodig is om je vertaling naar behoren op te leveren. Tevens hebben we ons platform zo transparant mogelijk gemaakt. Zo kan je live het vertaalproces volgen en direct aanwijzingen aan de vertaler geven. Hierna zal een ervaren corrector de vertaling reviseren en feedback geven. Op deze wijze blijven onze vertalers zich in hun skills ontwikkelen. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

Veenendaal: de stad van 2 heuvelruggen

Dichtbij het drukke Utrecht, ligt er een stad de perfecte combinatie van stedelijkheid en rust biedt. Immers staat Veenendaal zowel bekend om haar mooie omgeving als een levendig centrum voor winkelen. Immers ligt de stad aan het dik-beboste Utrechtse heuvelrug en de Gelderse vallei. Tegelijkertijd zijn er meer dan 400 winkels in Veenendaal gevestigd. De binnenstad kent vele architectonische en culturele bezichtigingen. Zo kan je denken aan de vele historische stellingmolens die het stadsbeeld sieren. Dit zijn molens gebouwd op een soort toren, zodat er ook in de bebouwde kom genoeg wind gevangen wordt. Daarnaast kent de stad enorm veel sportieve evenementen. De Veenendaal-Veenendaal classic is hier één van. Deze wielerwedstrijd staat regionaal bekend om haar uitdagende traject. Het is daarom niet voor niets dat Veenendaal in 2000 werd uitgeroepen als de fietsstad van Nederland. Al met al is het een stad die enorm veel te bieden heeft.

Een vertaalbureau dat bij Veenendaal past

Wij bij Fairlingo halen enorm veel energie uit het helpen van onze Veenendaalse klanten. Via ons vertaalplatform kan je 24/7 een vertaalopdracht starten. Ook in het weekend staan onze taalexperts voor je klaar. Uiteraard staan we klaar voor de eventuele vragen die je hebt. Tijdens kantooruren kun je ons snel en gemakkelijk per mail of telefoon bereiken. Bovendien is een afspraak bij ons op kantoor altijd mogelijk. We horen graag van je!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Veenendaal:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Veenendaal vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.