Een vertaalbureau dat het potentieel van Spijkenisse inziet

Spijkenisse is een dynamische stad die de economische en culturele kern vormt voor Voorne-putten. Bovendien ligt de stad direct onder de Rotterdamse haven, waarvoor het een centrale rol heeft gespeeld. Zodoende bruist Spijkenisse van het internationale groeipotentieel. Het aantal gevestigde bedrijven groeit hier gestaag en zorgt voor een flinke impuls van bedrijvigheid. Met behulp van de juiste vertalingen krijgen de bedrijven en particulieren uit Spijkenisse de kans om internationale kansen te pakken. Via ons online vertaalplatform leveren we ISO-gecertificeerde vertalingen naar meer dan 45 doeltalen. Onze klanten uit Spijkenisse krijgen zo de middelen in handen om hun grensoverschrijdende ambities vol vorm te geven. Binnen enkele ogenblikken start je al een reguliere of zelf beëdigde vertaling. Upload je teksten naar onze cloud om de best passende offerte direct te genereren. Hierna schakelen we een native vertaler in die het benodigde domein beheerst. Denk bijvoorbeeld aan vertalers voor documenten of websites. Je aangewezen vertaler werkt met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag aan je opdracht. Bovendien controleert een ervaren revisor elke opdracht en geeft daarbij tips en feedback aan de vertaler. Zo creëren we een uniek systeem, waarmee de internationale vertaalcommunity zich blijvend verbetert. Daarnaast zit er een garantie van 30 dagen op elke vertaling. Zo heb je de zekerheid dat je vertaling altijd naar behoren is.

 

Spijkenisse kijkt met zekerheid naar de toekomst

Deze bijzondere stad heeft een lange geschiedenis, maar is pas in de afgelopen 50 jaar tot een stad uitgegroeid. Vandaag de dag is het een bijzonder fijne woonplaats, waar aan de hectiek van Rotterdam ontsnapt wordt. Daarnaast zijn er hier verscheidene culturele bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je denken aan het theater de Stoep en het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse en Muziekpodium. Ook wordt er hier jaarlijks 8 keer de galerie en kunstuitleen RAR georganiseerd. De geschiedenis van Spijkenisse is tevens bijzonder. Al 10.000 jaar geleden werd dit gebied door mensen bewoond. Jagers-verzamelaars leefden toendertijd is het moerassige gebied wat nu Voorne-Putten is. Het huidige Spijkenisse kent haar oorsprong uit de Middeleeuwen. Nog steeds zijn de Oude Kerk, Marktplein en de molen Nooitgedacht hier prominente overblijfselen van. Al met al biedt Spijkenisse een complete woonervaring, waar comfort en stedelijk wonen samenkomen.

 

Neem contact met ons op

Het Fairlingo platform biedt de bedrijven en particulieren de mogelijkheid om snel en transparant hoogwaardige vertalingen te verkrijgen. Daarbij is het mogelijk om zelfs in het weekend een vertaalopdracht te starten. Benieuwd hoe de Fairlingo werkwijze voor jou voordelig is? Vraag dan nu een gratis proefvertaling aan voor maximaal 50 woorden. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met ons platform. Bij vragen over onze werkwijze kun je kijken op onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard staan onze gedreven community managers klaar om je persoonlijk te helpen. Bel of mail ons tijdens kantooruren om ons direct te spreken. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Spijkenisse:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Spijkenisse vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.