Ridderkerk: een inspiratiebron voor elk vertaalbureau

Ridderkerk is een stad met een rijk verleden en een veelbelovende toekomst. Deze bijzondere gemeente bruist op economisch en cultureel gebied. Immers is Ridderkerk gesitueerd op een belangrijke transportroute tussen de Rijn, Maas en Waal. Bovendien heeft de gemeente haar eigen haven en diverse scheepswerven. Zodoende heeft de stad een internationaal karakter met een grensoverschrijdende visie. Om deze reden is Ridderkerk voor ons een inspiratiebron. Als innovatief vertaalbureau halen we energie uit het verzorgen van kwalitatieve vertalingen, waarmee onze klanten kunnen excelleren. Binnen enkele ogenblikken schakel je een van onze native taalspecialisten in. Via onze cloud-based verbinden we je aan de wereldwijde vertaalcommunity. Tijdens het uploaden van je is het tevens mogelijk om tips of aanwijzingen door te geven. Voor vervolgopdrachten kun je wederom dezelfde vertaler selecteren. Nadat je vertaler klaar is, schakelen we een ervaren revisor in. Hij of zij gaat de vertaalde tekst controleren en, indien nodig, feedback aan de vertaler geven. Op deze wijze blijft onze vertaalcommunity zich ontwikkelen. Ten slotte heb je altijd recht op een garantie van 30 dagen. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen

Ridderkerk heeft een rijke historie met het water

De geschiedenis van Ridderkerk gaat honderden jaren terug. De naam van de stad betekent “de kerk tussen het riet”, wat de historie met water en veen goed weerspiegelt. Jarenlang werd er een strijd met het water gevoerd, tot in 1404 de Molendijk eindelijk gereed was. Hierna bleef Ridderkerk permanent bewoond. na de Tweede Wereldoorlog kwam de ontwikkeling van de stad in een stroomversnelling. Dankzij de snelle economische groei van Zuid-Holland, werden er diverse nieuwe woonwijken gebouwd. Tevens werd er in 2007 een nieuw centrum geopend met een centraal plein en meerdere horeca-gelegenheden. Ook op recreatief gebied heeft Ridderkerk veel te bieden. De verschillende rivieren zijn erg populair onder de vissers en het Oosterpark biedt rust en natuur tussenin het drukke stadsleven. Daarnaast kent de stad maar liefst 47 officieel erkende rijksmonumenten. Kortom, in Ridderkerk komen stedelijke gemakken met cultuur en natuur samen.

 

Een gratis proefvertaling voor onze klanten uit Ridderkerk

Bij Fairlingo halen we onze energie uit het verzorgen van kwaliteit en service aan onze klanten. De bedrijven en particulieren in Ridderkerk zijn uniek in hun bedrijvigheid en internationale visie. Via ons ISO gecertificeerd vertaalplatform geven we hen de middelen om internationaal te excelleren. 24/7 is het mogelijk om een vertaling te starten. Zelfs in het weekend staan onze native vertalers klaar om je hoogstaande vertalingen te leveren. Maak nu vrijblijvend kennis met onze werkwijze via een gratis proefvertaling. Indien je vragen over onze diensten of werkwijze hebt, kun je terecht op onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard staan onze gedreven projectmanagers je tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail te woord. Bel of mail ons voor persoonlijke hulp. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Ridderkerk:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Ridderkerk vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.