Een vertaalbureau voor Middelburg

Middelburg is een bijzondere stad dat aan de poort van Noord-west Europa gesitueerd is. Rotterdam en Antwerpen zijn dichtbij en zelfs het Engelse kanaal is niet ver. Het is dan ook niet gek te bedenken dat Middelburg een internationaal en ondernemend karakter heeft. Al honderden jaren wordt er hier intensief handel gedreven. Nog steeds zijn er meer dan 5.000 bedrijven in de stad te vinden, die goed zijn voor zo’n 50.000 banen. Om deze reden zijn we enorm gemotiveerd om Middelburg het juiste meertalige steuntje in de rug te geven. Via ons ISO gecertificeerd vertaalplatform staan we klaar om onze Middelburgse klanten met de wereld te verbinden. Dankzij onze cloud-based werkwijze koppelen we je snel en gemakkelijk aan een ervaren vertaler. Upload je documenten naar onze cloud, om een passende offerte te genereren. Hierna gaat een native taalexpert voor je aan de slag. Hij of zij vertaalt je teksten met een snelheid van 1250 woorden per dag. Voordat de vertaling aan je opgeleverd wordt, zal een revisor hem grondig controleren. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

 

Middelburg is het kloppende hart van Zeeland

Middelburg is een bijzondere stad die in het midden van Zeeland ligt. Door de jaren heen heeft Middelburg een grote rol in de Nederlandse geschiedenis gespeeld. Dit rijke erfgoed is nog volop in het stadsbeeld te zien. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige gebouwen die hier te vinden zijn. Het stadhuis van Middelburg is hier een goed voorbeeld van. Dit Gotische meesterwerk siert de stad met haar bijzondere gevel en klokkentoren. Daarnaast is de Abdij van Middelburg een bijzonder complex dat al bijna 1000 jaar oud is. Vandaag de dag is het provinciehuis van Zeeland hier gevestigd. De Oostkerk stamt uit de Nederlandse Gouden eeuw en is uniek in haar stijl en vorm. Het gebouw bestaat immers uit een imposante koepel met daarop een elegante toren. Naast architectonische werken, heeft de stad ook een sterke economie en bruisende winkelstraten. De stad heeft bijzonder veel winkels, doordat het een populaire toeristische trekpleister is. Bovendien is de prachtige omgeving van Middelburg zeer zeker aan te raden om te bezichtigen. het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld, loopt dwars door de stad en zorgt voor enorm veel flora en fauna. Al met al biedt Middelburg een unieke ervaring voor iedereen.

We helpen onze klanten uit Middelburg internationaal te groeien

Dankzij onze cloud-based werkwijze is het voor je mogelijk om op elk moment van de dag een vertaling te starten. Zelf in het weekend staan onze native vertalers voor je klaar om kwaliteit te leveren. Uiteraard zijn onze community managers per e-mail en telefoon beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Tijdens kantooruren staan we je graag te woord. Hierbuiten raden we je aan om onze pagina met veelgestelde vragen te bekijken. Immers is er een grote kans dat je vraag hier tussen staat. Daarnaast is een afspraak op kantoor ook mogelijk. Dit kan zowel op één van onze vestigingen als bij jou. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Middelburg:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Middelburg vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.