Lelystad & Fairlingo werken samen aan nieuwe groeikansen

Lelystad is een jonge gemeente  in Nederland met een bijzondere oorsprong. Immers is de stad gelegen in Flevoland, wat een volledig kunstmatige provincie is. Lelystad is zo trots onderdeel van het grootste droogleggingsproject in de geschiedenis van de mensheid. Vandaag de dag is Lelystad een gemeente met cultuur en visie. Daarom voelen we ons zo betrokken bij deze provinciale hoofdstad. Via ons vertaalplatform leveren we met veel motivatie hoogwaardige vertalingen aan onze klanten uit Lelystad. Na het uploaden van je teksten, genereert onze software binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Hierbij hanteren we geen minimumtarief en kun je 24/7 een vertaalopdracht starten. Bovendien is het mogelijk om de vertaler instructies te geven. Tijdens het vertaalproces is het mogelijk om via je account te bekijken hoe de vertaler aan het werk is. Dit systeem is te vergelijken met bijvoorbeeld Google Docs. Na het afronden van je vertaling, schakelen we een ervaren corrector in. Hij of zij controleert de tekst op kwaliteit en verbetert hem indien nodig. Zo zorgen we ervoor dat de expertise van meerdere specialisten voor je inschakelen. Ten slotte zit er een garantie van 30 dagen op elke geleverde vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Lelystad heeft enorm veel te bieden

In haar korte bestaan heeft Lelystad een blijvende indruk op Nederlands en Europa weten te maken. De naam van de stad komt van Cornelis Lely, de geestelijke vader van de Zuiderzeewerken. In de jaren 50 werd het huidige gebied doorgelegd en kon de bouw van Lelystad starten. Hier wordt er vol gebouwd aan een veelbelovende toekomst. Denk bijvoorbeeld aan Lelystad Airport, dat vanaf 2020 doorontwikkeld zal worden. Het vliegveld zal zich profileren als de 2e vestiging van Schiphol. Daarnaast is het luchtvaart Themapark Aviodrome op het vliegveld gevestigd. Naast Lelystad Airport, zijn er in de stad een aantal grote bedrijven gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan McCain (aardappelproducten) of het fietsenmerk Giant. Ook op het gebied van lifestyle en cultuur, is er veel in de stad te vinden. Het imposante outlet center Bataviastad is hier gevestigd en biedt een unieke shopervaring, met meer dan 250 aanwezige modemerken. Al met al biedt Lelystad een complete woon- en werkervaring met een visie gericht op de toekomst.

 

Service en kwaliteit voor onze klanten uit Lelystad

Dankzij onze digitale werkwijze is het voor onze klanten uit Lelystad mogelijk om op elke moment van de dag een vertaling te starten. Daarbij koppelt onze software je opdracht aan een native vertaler met de juiste kennis en vaardigheden. Zo hebben we specialisten voor bijvoorbeeld websites of een breed scala aan bestandstypen in dienst. We verzijzen je naar onze veelgestelde vragen indien iets niet duidelijk over onze service of werkwijze is. Er is een grote kans dat het antwoord op je vraag op deze pagina te vinden is. Indien dit niet het geval is kun je ons natuurlijk tijdens kantooruren bellen. Buiten kantooruren om is het mogelijk om een mail te sturen. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Lelystad:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Lelystad vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.