Een innovatief vertaalbureau voor Friesland

Leeuwarden is de grootste stad in de Provincie Friesland en is uniek in cultuur, geschiedenis en bedrijvigheid. Tevens heeft de stad een grote internationale reputatie. Zo was Leeuwarden in 2018, samen met de Maltese stad Valleta, de culturele hoofdstad van Europa. Daarom voelen we ons als innovatief vertaalplatform erg bij de stad betrokken. Graag helpen we onze klanten uit Leeuwarden om hun internationale en meertalige ambities zo goed mogelijk vorm te geven. Dit realiseren we via onze unieke werkwijze, waarmee je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht start. Upload je teksten simpelweg naar onze cloud om een vertaling te starten. Onze software berekent vervolgens de best passende offerte voor je. Hierna wordt je tekst automatisch gekoppeld aan de meest geschikte native taalexpert. Tijdens het vertaalproces kun je direct met de vertaler communiceren en in je account meekijken hoe hij of zij aan de slag gaat. Na oplevering controleert een ervaren revisor de tekst nog extra na. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke vertaling. Kortom, de wereld ligt zo voor je binnen handbereik.

 

Leeuwarden: de culturele hoofdstad van Europa

Leeuwarden is een bruisende stad die de Friese spirit alom vertegenwoordigt. Het verleden en heden komen hier perfect samen. De geschiedenis van de stad gaat zelfs tot de Romeinse tijd terug. Toen woonden er al mensen waar de grote kerktoren staat. In 1435 kreeg Leeuwarden al stadsrechten, toen de dorpen Oldehove, Nijehove en Hoek werden samengevoegd. Momenteel staan er maar liefst 617 rijksmonumenten in de gemeente. Verschillende stadsgedeelten zijn uniek in historie en architectuur en zijn door de eeuwen heen opgebloeid. De gevelwanden, grachten en kanalen zijn hier een bijzonder goed voorbeeld van. Tevens staat Leeuwarden bekend om haar bedrijvigheid en economisch belang. Immers hebben meerdere grote bedrijven hun regio- of hoofdkantoren in de stad gevestigd. Zo kun je denken aan Achmea en FrieslandCampina, die bovendien een rijke historische band met Friesland en Leeuwarden hebben. Daarnaast heeft de Koninklijke luchtmacht een vliegbasis dichtbij de stad zitten. Het Nederlands onderwijs is ook goed in Leeuwarden gerepresenteerd. Er zijn maar liefst 3 hogescholen in de stad te vinden, namelijk Stenden, Van Hall Larenstein en NHL. Als met al is Leeuwarden een unieke stad om zeker trots op te mogen zijn.

 

We staan klaar voor onze klanten uit Leeuwarden

Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform leveren we uitstekende vertalingen aan zowel de organisaties en particulieren uit Leeuwarden. Je kunt 24 uur per dag een vertaalopdracht starten. Zelfs in het weekend staan onze native taalexperts voor je klaar om kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch beschikbaar. Stuur een mail of bel ons en we helpen je graag met de vragen die je hebt. Een afspraak op kantoor is tevens mogelijk. Dit kan zowel bij ons of bij jouw op locatie. Kortom, service en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Leeuwarden.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Leeuwarden waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% Klanttevredenheid feedbackcompany