Een vertaalbureau dat het internationale karakter van Kerkrade ondersteunt

Het Zuid-Limburgse Kerkrade is een belangrijke schakel tussen Nederland, België, en Duitsland. Immers deelt de gemeente een grens met onze oosterburen en is het België erg dichtbij. Zodoende hebben de organisaties en particulieren van de stad enorm veel ervaring met andere talen en culturen. Nieuwe groeikansen worden veelvuldig over de grens opgezocht. Om deze reden voelen we ons erg betrokken bij waar Kerkrade voor staat. Via onze ISO-gecertificeerde vertalingen bieden we onze klanten uit de stad de middelen om nieuwe grenzen te verleggen. Via online vertaalplatform is het mogelijk om op elk moment van de dag een vertaalopdracht te starten. Ook in het weekend staan onze native vertalers voor je klaar. Upload je teksten naar onze cloud, zodat onze software je direct de best passende prijsopgave kan tonen. Hierbij is het tevens mogelijk om aanwijzingen aan de vertaler door te geven. Via je account is het mogelijk om het vertaalproces live te monitoren. Je vertaler werkt met een minimale snelheid van 1250 woorden per dag. Bovendien schakelen we een ervaren revisor in die je vertaalde teksten controleert en heb je altijd recht op een garantie van 30 dagen. Kortom, het leveren van kwaliteit en transparantie is ons uitgangspunt.

 

Kerkrade:  een Limburgs centrum van cultuur en toerisme

De gemeente Kerkrade is een ware cultuurhub voor zowel Zuid-Limburg als Nederland. De historische waarde van de stad is overal terug te vinden. Al in de Romeinse tijd woonden hier rijke boeren die grote Romeinse villa’s lieten bouwen. De fundamenten hiervan zijn nog steeds terug te vinden. Ook staan er in Kerkrade unieke bouwwerken van de middeleeuwen. Het kasteel Erenstein bijvoorbeeld, is een prachtig gebouw dat gelegen is in de Anstelvallei. Van meer recentere tijden is het raadhuis een uitzonderlijk goed voorbeeld. Dit gebouw werd in 1913 door de gemeente in gebruik genomen en heeft een unieke neorenaissancestijl. Daarnaast kent de stad een botanische tuin, een dierentuin van 25 hectare en meer dan 80 officieel erkende rijksmonumenten. Op het gebied van sport is Kerkrade tevens goed vertegenwoordigd. De voetbalclub Roda JC is al bijna 60 jaar de bloeiende club van de regio. Het Parkstad Limburg Stadion heeft een capaciteit van 20.000 en is zo nummer 9 op de landelijke ranglijst. Vandaag de dag is Kerkrade onderdeel van Randstad Limburg: een initiatief om de regio nieuwe economische impulsen te geven. Al met al is Kerkrade een gemeente met zowel een sterk historisch als innovatief karakter.

 

Een vrijblijvende offerte voor onze klanten uit Kerkrade

Via ons online vertaalplatform schakelen we de juiste vertaler voor je in, op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang om direct een passende offerte in te zien. Vragen over onze diensten en werkwijze? We verwijzen je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard zijn onze gedreven community managers tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Een e-mail sturen is ook mogelijk. We beantwoorden deze zo snel mogelijk. Daarnaast is een afspraak bij ons of jou op kantoor ook mogelijk. We verwelkomen je graag om je vertaalwensen in nader detail te bespreken.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Kerkrade:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Kerkrade vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.