Kampen bereikt haar volle potentieel met het juiste vertaalbureau

Een historische hanzestad, met een uniek verleden en een kansrijke toekomst; Kampen is niet uit Nederland weg te denken. Deze economische toegangspoort tot het IJsselmeer is een belangrijke schakel in het vaar- en transportverkeer voor Oost- Nederland. Zodoende heeft Kampen een internationaal karakter gericht op globale ontwikkelingen. Dat is ook meteen de reden waarom de Kampense spirit ons zo aanspreekt. Het ondernemende karakter van onze klanten uit deze stad geeft ons de energie om hard aan de bak te gaan. Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform staan klaar we voor onze Kampense klanten. Upload je teksten naar onze cloud en we genereren direct een passende offerte voor je. Hierna gaat één van onze native taalspecialisten voor je aan de slag. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je opdracht. Bovendien hebben we een breed scala aan verschillende specialisten in dienst. Denk bijvoorbeeld aan ervaren beëdigde- of website vertalers. Zo weet je zeker dat een specialist met diepgaande kennis in het benodigde domein de vertaling uitvoert. Daarnaast is het gehele vertaalproces simpel en transparant voor je gemaakt. Immers kun je de vertaler live via je account monitoren en is het mogelijk om tips en aanwijzingen door te sturen. Daarnaast zal een ervaren revisor de vertaling controleren en hun eigen expertise doorgeven. Ten slotte zit er een garantie van 30 dagen op elke geleverde vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Kampen: het Rotterdam van de middeleeuwen

Kampen is een bijzondere stad in het noorden van de provincie Overijssel en heeft een unieke culturele en historische waarde. De geschiedenis van de stad gaat terug naar de 12e eeuw en groeide in die tijd uit tot een prominente havenstad. Immers bevond er hier een grote handelsvloot, wat tot intensieve handel met de landen rondom de oostzee leidde. Ook in latere tijden was de stad een belangrijk centrum voor de landelijke economie. In de 19e eeuw ontwikkelde zich hier de tabaks- en pannenindustrie. In 1880 werden er hier maar liefst 1,5 miljoen sigaren per week geproduceerd. Berk Kampen groeide in die jaren uit tot een belangrijke producent in keukengerei. Deze historische ontwikkelingen hebben en permanente indruk op het Kampense stadsbeeld gelaten. De gehele stadskern staat nog vol met bijzondere gebouwen en vestingwerken als Koornmarktspoort en de Nieuwe toren. Vandaag de dag zijn zijn er maar liefst 507 rijksmonumenten in Kampen te vinden. Bovendien siert de rivier de IJssel het stadsbeeld van Kampen. Al met al kunnen we met volle overtuiging zeggen dat Kampen een bloeiende stad is die aan iedereen iets speciaals te bieden heeft.

 

Uitstekende kwaliteit en service voor onze klanten uit Kampen

Als snel en gebruiksvriendelijk vertaalbureau staan we klaar om enkel de beste vertalingen te verzorgen. Dankzij onze online werkwijze is het voor je mogelijk om op elke moment van de dag een vertaling te starten. Zelfs in het weekend staan onze native vertalers klaar om je de middelen te geven om internationaal te excelleren. Indien je vragen over onze werkwijze of processen hebt, verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch bereikbaar. Onze gedreven projectmanagers staan je graag persoonlijk te woord. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Kampen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Kampen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.