Een vertaalbureau dat bij het sportieve Heerenveen past

Heerenveen is met een inwonertal van 50.000 een relatief kleine gemeente. Toch is de stad zeer goed vertegenwoordigd op het gebied van sport en economie. In 2018 heeft de gemeente Heerenveen zelfs een topjaar gehad en zit het internationaal in de lift. Als vertaalbureau met het oog op kwaliteit staan we klaar om onze Heerenveense klanten de middelen te geven om hun meertalige doelen optimaal vorm te geven. Via ons ISO gecertificeerde platform start je binnen enkele ogenblikken al een vertaling. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang binnen 30 seconden de best passende prijsopgave. Na het accepteren van deze offerte, koppelt ons systeem je automatisch aan een native vertaler. Hij of zij beheerst de gekozen doeltaal op moedertaalniveau en heeft diepgaande kennis in het benodigde specialisme. Tijdens het vertaalproces kun je je vertaler live in je account monitoren. Tevens is het mogelijk om aanwijzingen of een briefing aan de vertaler te sturen en direct met hem of haar te communiceren. Nadat de vertaler klaar is, zal een ervaren corrector de vertaalde teksten controleren. De vertaler krijgt feedback van de revisor en ontwikkelt zich bij elke afgeronde vertaling verder. Bovendien zit er een garantie van 30 dagen op elke vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Heerenveen is een stad waar cultuur en natuur samenkomen

Heerenveen is een bijzondere stad die op sportief, cultureel en historisch gebied uniek in Nederland is. Deze rasechte Friese gemeente is in de 16e eeuw ontstaan als het eerste veenkanaaldorp van ons land. De kanalen is de stad zijn in deze periode ontstaan, om het ontginnen van veen te maximaliseren. Logischerwijze is dit de reden waarom de stad Heerenveen heet. In de jaren hierna ervoer de stad een stroomversnelling van economische en burgerlijke groei. Vandaag de dag is het een wereldberoemde sportstad, waarin het Abe Lenstra stadion van de voetbalclub SC Heerenveen en het schaatscomplex Thialf de kroon spannen. Thialf is zelf de snelste laaglandbaan ter wereld en is regelmatig het toneel van het WK speedskating. Naast haar sportieve karakter, staat Heerenveen bekend om haar prachtige omgeving en bruisende binnenstad. Het recreatiegebied De Heide is een mooi natuurgebied, met enorm veel verschillende bestemmingen. Zo staat het landelijk bekend om haar visbestand, stranden en golfbanen. De binnenstad zelf heeft met 32 rijks- en 187 gemeentelijke monumenten een grote culturele waarde. Hierbij spannen het Museum Belvédère en de Crackstate de kroon. Al met al is Heerenveen een waardevolle Friese stad die voor iedereen iets unieks te bieden heeft.

 

We helpen onze Friese klanten internationaal te excelleren

In de hectische en globale wereld van vandaag is het essentieel om snel internationale stappen te kunnen maken. Dit realiseren we voor onze Heerenveense klanten door ISO gecertificeerde vertalingen naar meer dan 45 doeltalen te leveren. Via onze cloud kun je op elk moment van de dag een vertaling starten, zelfs in het weekend. Immers werkt onze software 24/7 door om je kwaliteit te leveren. Indien je vragen over over onze diensten of werkwijze hebt, verwijzen je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Bovendien zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch voor je bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak op locatie te maken. We verwelkomen je graag op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. Ook kunnen we bij jou op locatie langskomen. We horen graag hoe we je vandaag van dienst kunnen zijn.

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Heerenveen vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Heerenveen.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Heerenveen waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% Klanttevredenheid feedbackcompany