Vertaalbureau Fairlingo & Harderwijk benutten samen nieuwe kansen

Harderwijk is een bloeiende regionale stad die zeer centraal gelegen is. Zowel de Randstad, als de oostelijke en zuidelijke provincies van ons land zijn dichtbij. Dit geeft Harderwijk unieke kansen om als centraal punt in het spinnenweb te fungeren. Ook op internationaal gebied zijn de bedrijven en particulieren uit de stad volop actief. Om deze reden nemen we Harderwijk als voorbeeld hoe grensoverschrijdende kansen benut kunnen worden. We helpen onze Harderwijkse klanten om met taal zich internationaal op de kaart te zetten. Binnen enkele ogenblikken start je al een vertaalopdracht naar meer dan 45 doeltalen. We hebben zowel reguliere- als officieel beëdigde vertalers in dienst. Daarbij beheerst elke vertaler diens doeltaal op native niveau. Upload je teksten naar onze cloud en start op elk moment van de dag een vertaling. Kijk vervolgens live in je account mee hoe je aangewezen vertaler voor je aan de slag gaat. Hij of zij werkt met een minimale snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag. Hierna gaat een ervaren revisor je vertaalde tekst controleren. Op deze wijze waarborgen we de kwaliteit en juistheid van de tekst. Vervolgens kun je je vertaling snel en gemakkelijk in hetzelfde bestandstype als het origineel downloaden. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op je vertaling. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Harderwijk verbindt de Veluwe met water

Het historische Harderwijk is een cultureel rijke gemeente die volop in de bloei zit. De geschiedenis van de stad gaat maar liefst honderden jaren terug. Al in 1231 werden er aan Harderwijk stadsrechten verleend en ontwikkelde het zich tot een Hanzestad, toentertijd nog gelegen aan de Zuiderzee. Ook in de vroegmoderne tijd kende de stad een gouden periode. De toenmalige Universiteit van Harderwijk was een belangrijk centrum voor kennis en wetenschap. Nog steeds zijn er in de binnenstad gebouwen van de universiteit te vinden. De afsluiting van de Zuiderzee en de inpoldering van Flevoland veranderde Harderwijk compleet. Echter is de stad nog steeds verbonden met het water via het Veluwemeer en Wolderwijd. Dit water wordt volop benut door het internationaal bekende Dolfinarium. Dit is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en trekt jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. Ook het Wellnessresort de Zwaluwhoeve is een populair toeristische bestemming. De binnenkern van Harderwijk is tevens beschermd stadsgezicht en bevat honderden rijksmonumenten. Hiermee kun je denken aan de grote of Onze Lieve Vrouwekerk, dat met haar gotische stijl de stad siert. Daarnaast zijn er genoeg intacte stukken van oude vestingwerken te vinden. Kortom, Harderwijk biedt iets unieks aan Nederland, op zowel cultureel gebied als lifestyle.

 

Neem contact met ons op

Via onze online werkwijze start je binnen enkele ogenblikken een vertaling naar meer dan 45 doeltalen, zelfs in het weekend. Onze native vertalers staan voor je klaar om via doeltreffende en correcte vertalingen te helpen. Op onze pagina met veelgestelde vragen kun je lezen hoe we te werk gaan. Indien je toch nog andere vragen hebt zijn we tijdens kantooruren telefonisch voor je bereikbaar. Daarbuiten is het uiteraard mogelijk om een e-mail te sturen met je vragen en/of opmerkingen. Behoefte aan een persoonlijk gesprek? We ontvangen je graag op een van onze vestigingen verspreid door ons land. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Harderwijk vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Harderwijk.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Harderwijk waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% Klanttevredenheid feedbackcompany