Met Fairlingo schakel je snel kwalitatieve vertalers in

In de wereld van vandaag moet je snel op internationale kansen kunnen springen. Fairlingo heeft haar platform op dit feit ontwikkeld. We bieden onze diensten sneller en transparanter dan ooit tevoren aan. Onze unieke werkwijze is gebouwd op hoogstaande digitale systemen, waardoor je 24/7 een vertaling kan laten starten. Upload je bestanden in onze cloud en krijg direct contact met een van onze 15000 ‘native speaking’ vertalers. Kijk live mee met het creatieve proces en geniet van maar liefst 30 dagen garantie op het geleverde werk. Zo kan je je teksten kosteloos laten aanpassen, indien je niet volledig tevreden bent. Kortom, met Fairlingo heb je iemand in huis om om je doelen mee te behalen.

 

Haarlemmermeer: De kern van de gouden eeuw

De gemeente Haarlemmermeer heeft altijd een prominente rol in de Nederlandse geschiedenis gespeeld. Dankzij haar ideale ligging middenin de randstad is het een bruisend centrum in ons land. In de 19e eeuw werd het historische meer drooggelegd, zoals wij ijverige Nederlanders al meerdere malen hadden gedaan. Het vrijgekomen land werd vrijwel direct gebruikt voor industriële ontwikkeling. Bovendien bevindt de luchthaven Schiphol zich binnen de gemeente. Dit vliegveld is de op twee na drukste van Europa en dus een van de belangrijkste motoren van onze economie. Bovendien bestaat de gemeenten Haarlemmermeer uit meerdere kleine historische steden, als Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp. Dit zijn een van de snelst groeiende plaatsen van ons land, doordat er enorm veel economische kansen in het gebied liggen. Al met al kan Fairlingo zich goed in het Haarlemmermeer vinden. Immers helpen wij bedrijven met hun Internationale ambities, en is deze streek Nederland’s poort naar de rest van de wereld.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Fairlingo heeft haar unieke vertaalplatform op snelheid, transparantie en kwaliteit gebouwd. Dankzij onze geavanceerde software kan je 24/7 een vertaalopdracht starten. Upload je bestanden in de cloud en schakel binnen 30 seconden een ervaren vertaler in. Daarnaast zijn we per mail en telefonisch bereikbaar, indien je direct contact wilt. Ook nodigen we je graag uit op een van onze locaties in het land om je vragen ‘face-to-face’ te beantwoorden. Een afspraak bij jou op kantoor is tevens mogelijk. Kortom, bij Fairlingo helpen we je om je boodschap in je gewenste taal optimaal te kunnen communiceren.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Haarlemmermeer:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Haarlemmermeer vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.