Een vertaalbureau dat bij Emmen past

Emmen is een stad met een eigen verhaal, die op een schakelpunt tussen Nederland en onze Duitse oosterburen ligt. Vandaag de dag vorm Emmen een van de economische kernzones van Noord-Nederland. Hier zijn er ruim 50.000 arbeidsplaatsen te vinden vanuit ongeveer 5.500 bedrijven. Deze ondernemende stad maakt vol gebruik van haar ligging en is gefocussed op internationale groeikansen. Om deze reden voelen we ons als vertaalbureau zo verbonden met Emmen. Graag helpen we onze klanten uit Emmen door hoogwaardige vertalingen voor hen te verzorgen. Via onze online werkwijze is dit snel en eenvoudig te realiseren. Door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden genereer je al een passende offerte. Onze software koppelt je hierna aan een native vertaler met diepgaande kennis in het benodigd specialisme. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaling. Bovendien heb je hiermee de mogelijkheid om tips en aanwijzingen door te sturen. Ook kun je de vertaling live in je account monitoren, à la Google Docs. Nadat de vertaler klaar is, controleert een ervaren revisor de teksten. Tevens heb je altijd recht op een garantie van maar liefst 30 dagen. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen

 

Emmen: een stad vol met natuur en cultuur

De gemeente Emmen is op veel verschillende wijzen een uniek. Historie, natuur, bedrijvigheid en cultuur smelten hier tot een ideale combinatie samen. Allereerst staat Emmen bekend om haar vele hunebedden. Deze prehistorische graftombes zijn gemiddeld 5.000 jaar oud en bovengemiddeld veel in Emmen te vinden. De recente geschiedenis gaat terug naar het begin van de 19e eeuw, toen de stad zich ontwikkelde als veenkolonie. De turfindustrie bloeide langzaam op en was rond 1900 op haar hoogtepunt. Na de Tweede Wereldoorlog kwam de ontwikkeling van Emmen in een stroomversnelling. De stad kreeg een unieke stedenbouwkundige opzet en werd als “Open Groene Stad” ontwikkeld. De ideale combinatie van groen en de gemakken van de stad werd gevonden. Nog steeds is deze invulling alom in het stadsbeeld zichtbaar. De Wildlands Adventure Zoo Emmen is een goed voorbeeld hiervan. Dit internationaal befaamde dierenpark is  met 24 hectare Nederland’s grootste en biedt een 3 verschillende thema’s. Op economisch gebied doet Emmen het dus ook goed. Momenteel is hier meer dan 1000 hectare aan industrieterrein te vinden. Meerdere multinationals hebben zich in de stad gevestigd. Zo kun je denken aan Teijin Aramid, Acordis en DSM. Kortom, Emmen is een bijzondere stad die het landelijk leven met de gemakken van de stad perfect combineert.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan

Via ons online vertaalplatform is het voor je mogelijk om op elk moment van de dag een vertaling te starten. Zelfs ‘s avonds of in het weekend staan onze native taalspecialisten klaar om kwaliteit aan je te leveren. Maak kennis met de Fairlingo werkwijze door middel van een gratis proefvertaling. Bij vragen over onze diensten en werkwijze verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om een van onze projectmanagers persoonlijk te spreken. Mail of bel ons tijdens kantooruren en we helpen je direct met de vragen die je hebt. Daarnaast is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen voor een face-to-face gesprek. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Emmen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Emmen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.