Een vertaalbureau voor de ondernemende spirit van Ede

Het centraal gelegen Ede is een belangrijk centrum voor onze economie en universitair onderwijs. De stad ligt precies tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied en is het middelpunt van de internationaal befaamde Foodvalley. Logischerwijze hebben de organisaties en particulieren van Ede extensieve internationale relaties. Daarom voelen we ons zo betrokken bij de stad. Als innovatief vertaalbureau staan we klaar om onze Edese klanten de middelen te geven om te excelleren. Binnen enkele stappen start je bij ons een vertaalopdracht naar meer dan 45 doeltalen. Na het uploaden van je bestanden berekent onze software de best passende offerte. Binnen 30 seconden krijg je deze prijsopgave te zien. Hierna zullen we je vertaalopdracht koppelen aan de meest geschikte native vertaler. Een specialist met kennis in het benodigde vakjargon gaat voor je aan de slag. Kijk in je account live mee hoe de vertaler bezig gaat. Hierna schakelen we een ervaren revisor in, om feedback op de uitgevoerde vertaling te leveren. Zo zorgen we er altijd voor dat we de kennis en vaardigheden van meerdere experts toepassen. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke opgeleverde vertaling.

 

Ede: het centrum van de Nederlandse landbouw

Ede heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ondernemende en vooruitstrevende stad. Zowel op cultureel, educatief als economisch gebied is Ede vol vertegenwoordigd. Ten eerste is het een  van de kerngemeenten van de Regio Foodvalley: de meest geavanceerde regio ter wereld voor de voedselindustrie. Momenteel zijn er meer dan 2600 bedrijven in deze regio te vinden, die gezamenlijk goed zijn voor 22.000 banen. In de gemeente Ede zijn de hoofdvestigingen van veel grote internationale bedrijven te vinden. Zo kun je denken aan de hoofdkwartieren van vruchtensap producent Riedel, Kimberly-Clark of de voedingsmiddelen groothandel Deli-XL. Ook op het gebied van ICT is Ede goed vertegenwoordigd. Immers heeft de internetprovider BIT haar datacenter in de stad. Naast economie en landbouw, staat de stad bekend om het wereldberoemde Kröller-Müller Museum. Een bijzondere collectie bestaande uit ‘s werelds grootste kunstenaars is hier te vinden. Bovendien is het museum gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Prachtige natuur en kunst komen hier dus perfect samen. Al met al is Ede een rijke stad, waar innovatie en cultuur in harmonie te vinden zijn.

 

We helpen onze Edese klanten graag vooruit

Dankzij onze online werkwijze kan je snel en gemakkelijk op elk moment van de dag een vertaalopdracht starten. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar is het mogelijk om een native vertaler in te schakelen. Indien je vragen en/of opmerkingen over onze diensten en service hebt, verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Hierbuiten kun je natuurlijk een e-mail sturen. Deze beantwoorden we dan zo snel mogelijk voor je. Een face-to-face afspraak in natuurlijk ook mogelijk. Graag ontvangen we je op een van onze vestigingen verspreid in Nederland. Indien gewenst komen we graag bij jou op locatie langs. Kortom, we staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Ede:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Ede vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.