Doetinchem groeit verder met het juiste vertaalbureau

Doetinchem is een unieke Achterhoekse stad die als belangrijke schakel tussen oost en west fungeert. Immers is de Duitse grens slechts enkele kilometers verwijderd en is het Ruhr gebied ook in de buurt.Zodoende zijn de bedrijven en ondernemers van Doetinchem erg internationaal georiënteerd. Als innovatief vertaalplatform staan we klaar om onze Doetinchemse klanten de middelen te geven om grensoverschrijdende kansen te kunnen pakken. In slechts enkele stappen start je via onze website een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Upload je teksten naar onze cloud om een passende offerte te genereren. Hierna koppelen we je aan een native taalexperts die gespecialiseerd is in het desbetreffende domein. Denk bijvoorbeeld aan website vertalers of juridische experts. Bovendien kun je via een apart document tips en aanwijzingen aan je aangewezen vertaler doorgeven. Via je account is het mogelijk om de vertaler live te monitoren. Hierna gaat een ervaren revisor met je vertaalde teksten aan de slag. Op deze wijze maken we gebruik van de kennis en vaardigheden van meerdere native experts. Ten slotte zit er 30 dagen garantie op elke geleverde vertaling. Dan noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Doetinchem: het bruisende centrum van de Achterhoek

Doetinchem is een bijzondere stad die een unieke plek in ons land inneemt. De regio Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en rijke culturele erfgoed. In Doetinchem smelten deze eigenschappen samen tot een bruisend geheel. Ook gaat de geschiedenis van de stad al eeuwen terug. In de 9e eeuw was er hier al een nederzetting met de naam Duetinghem te vinden. De stad groeide gestaag door en kreeg in 1236 stadsrechten. Nog steeds zijn er bijzondere monumenten uit deze te vinden. Het kasteel Slangenburg is hier een goed voorbeeld van. De Sint Catharinakerk siert het stadsbeeld met haar unieke architectuur. De buitenmuur is door het gestreepte karakter enorm herkenbaar. Ook op hetr gebied van recreatie en sport is Doetinchem goed vertegenwoordigd. Immers heeft voetbalclub De Graafschap hier haar thuisbasis. Daarnaast kent de stad diverse culturele evenementen die elk jaar gegeven worden. Het stadsfeest bijvoorbeeld, is een grote manifestatie waar op verschillende plaatsen in de binnenstad kermissen, eettentjes en straattheatergezelschappen te vinden zijn. Al met al heeft Doetinchem iets voor iedereen te bieden.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan

Dankzij onze cloud-based werkwijze bieden we je de middelen om internationaal te excelleren. 7 dagen per week staan onze native taalexperts klaar om kwaliteit te leveren. Zelfs in het weekend is het voor je mogelijk om een vertaling te starten. Benieuwd hoe de fairlingo werkwijze in de praktijk werkt? Vraag dan een gratis proefvertaling aan voor maximaal 50 woorden. Bovendien verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard kun je ons tijdens kantooruren snel en gemakkelijk per e-mail of telefoon bereiken. Zo kunnen we in nader detail je vertaalwensen bespreken. Een afspraak bij ons of jou op kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Doetinchem:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Doetinchem vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.