Hét vertaalbureau voor Deventer

Deventer is een gemeente in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Overijssel. Met 99.630 inwoners is het de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland. En het is ook goed ondernemen in Deventer. Dat zullen bedrijven als Topicus, Westfalen Medical, Deventrade en Drukwerkdeal bevestigen. Dat betekent ook dat er in en rondom de stad veel vraag is naar goede vertalingen. Immers, veel ondernemers richten zich op een buitenlandse markt. Voor al die bedrijven is Fairlingo - het enige ISO-gecertificeerde vertaalplatform ter wereld - de oplossing.  Goed, snel en voordelig vertalen: dat is waar voor staan. En dat is waar wij waarde bieden.

 

Vertaalbureau Fairlingo en Deventer

Uiteraard werkt vertaalbureau Fairlingo ook met transparante tarieven, zodat jij als ondernemer uit Deventer of omgeving altijd weten waar jij aan toe bent. Voor iedere taal geldt hetzelfde tarief. En opstartkosten? Daar doen wij niet aan.​ Verder zijn gemak en transparantie voor ons erg belangrijk. Daar hebben wij tijdens het bouwen van onze veilige cloud-oplossing dan ook zeker rekening mee gehouden. Eerst kun jij binnen dertig seconden een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Na akkoord op de offerte kun je jouw document(en) meteen naar de cloud uploaden, zodat een zorgvuldig gekozen native vertaler aan de vertaling kan beginnen. En om de kwaliteit te waarborgen kun jij tijdens de vertaling live met jouw vertaler meekijken. Je kunt zo tips en feedback geven. Daar wordt jouw vertaling nóg beter van.

 

30 dagen garantie op elke vertaling

Is onze native vertaler klaar met jouw vertaling? Dan is het de beurt aan een professionele revisor, die jouw tekst van de eerste letter tot de laatste punt nakijkt. Zo worden voor jouw vertaling de puntjes op de ‘i’ gezet. Ben je daarna toch nog niet helemaal tevreden? Weet dan dat je altijd kunt terugvallen op onze niet-goed-gratis-aanpassen-garantie. Dit betekent dat wij tot dertig dagen na levering gratis jouw tekst aanpassen.

 

Afspreken bij jou op locatie in Deventer?

Ons vertaalbureau  vertaalt in tientallen talencombinaties. Denk aan de ‘standaard’ talen Engels, Duits en Frans, maar ook aan Pools, Chinees, Russisch en Spaans. Aan jou de keuze. Wil jij ook jouw teksten door onze native speakers laten vertalen? Dankzij ons vertaalplatform in de cloud zijn we elke dag beschikbaar - 24 uur per dag, 7 dagen per week. Natuurlijk kun je ook ‘live’ met ons afspreken, bijvoorbeeld bij jou op locatie in Deventer. Uiteraard kunnen we ook het hele proces telefonisch afhandelen én jij bent van harte welkom bij ons op kantoor. Hoe het contact ook wordt gelegd, wij kijken er naar uit om met je samen te werken!

 

 

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Deventer:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Deventer vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.