Een innovatief vertaalbureau voor een internationale havenstad

Den Helder is een Nederlandse stad die een unieke plek in Nederland inneemt. Immers is het de thuisbasis van de Koninklijke Marine en het centrum voor alle Nederlandse offshore activiteiten. Zodoende kunnen we met volle overtuiging stellen dat Den Helder een internationale kijk op de wereld heeft. Daarom voelen we ons als online vertaalbureau enorm bij de stad betrokken. Graag dragen we ons steentje bij om Den Helder met kwalitatief hoogstaande van dienst te zijn. Via onze innovatieve werkwijze is het zeer eenvoudig om een vertaling te starten. Upload je teksten naar onze cloud om een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Hierna zorgen we ervoor dat je vertaling gekoppeld wordt aan native vertaler met ervaring in het benodigde specialisme. Zo hebben we taalexperts in dienst voor een breed scala aan verschillende bestandstypen. Daarnaast schakel je snel en eenvoudig een juridische of technische vertaler in. Via ons platform kun je vervolgens live meekijken hoe je vertaler aan de slag gaat. Hierbij is het mogelijk om tips en aanwijzingen door te geven. Bovendien zal één van onze ervaren correctors je vertalers nakijken. Op deze wijze gebruiken we de waardevolle skills van meerdere taalspecialisten. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke opgeleverde vertaling.

 

Den Helder is een stad die veel te bieden heeft

Achter de duinen in de kop van Holland ligt Den Helder. Dit is een middelgrote gemeente met een unieke historie, maar ook een veelbelovende toekomst. Den Helder is uniek door haar primaire functie in het land. Het is namelijk thuisbasis van de Koninklijke Marine. Deze imposante haven huisvest het gros van de Nederlandse marineschepen en wordt de Nieuwe Haven genoemd. Logischerwijze staan er in Den Helder meerdere musea en historische gebouwen die aan de Marine gerelateerd zijn. Zo is het Willemsoord getransformeerd tot een nautisch themapark en bevat vele recreatieve gelegenheden en historische attracties. Het bijbehorende marinemuseum is een grote binnenlandse toeristische attractie en biedt een uniek perspectief in de Nederlandse zeevaartgeschiedenis. Naast alle marine-gerelateerde bezienswaardigheden, staat Den Helder bekend om haar prachtige stadskern en vele rijksmonumenten. Een groot gedeelte van de binnenstad is zelfs een beschermd stadsgezicht. Al met al siert Den Helder de kop van Holland met haar eigen karakter en unieke historie.

 

We helpen onze klanten uit Den Helder graag vooruit

De organisaties en particulieren hebben baat bij een vertaalbureau dat de hedendaagse uitdaging vol aan kan. Daarom hebben we ons platform ontwikkeld om zo snel en gebruiksvriendelijk voor je te zijn. Upload je bestanden naar de cloud en start direct een vertaling. Dit kan 24 uur per dag en zelfs in het weekend. We blijven doorwerken om jouw meertalige doelen goed te ondersteunen. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast is een face-to face afspraak ook mogelijk. Kom langs op één van onze vestigingen in ons land om je vertaling in meer detail te bespreken. Uiteraard is een afspraak bij jou op kantoor ook mogelijk. Graag horen we hoe we jouw als klant uit Den Helder het beste van dienst kunnen zijn.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Den Helder:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Den Helder vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.