We verbinden Den Bosch met de wereld

Bij Fairlingo vinden we dat het vertalen eerlijker en sneller kan. Vaak werken vertaalbureaus namelijk met een kleine groep vertalers, waardoor spoedwerk niet altijd mogelijk is. Je opdracht komt onderop de stapel te liggen, waarna het wachten geblazen is. Daarom hebben we een open platform gebouwd, met de wensen van de klant in ons achterhoofd. Meer dan 15000 vertalers van over de hele wereld hebben zich bij ons aangesloten. Bovendien zijn we het enige vertaalbureau met zowel een  ISO-9001 als en ISO-17100 certificering. Zo garanderen we je dat je vertaling kwalitatief hoogstaand is. Upload je bestanden  in de cloud en ontvang direct een passende offerte. Hierna kan je zelf een vertaler uitkiezen. Daarnaast kan je live met de vertaling meekijken. De klant heeft bij ons dus genoeg mogelijkheden om direct met de vertaler te communiceren. Dit maakt het vertaalproces vele malen sneller en transparanter. Nadat je documenten vertaald zijn, zal een revisor deze nog extra nakijken. Zo maak je altijd gebruik van een second opinion.

 

Den Bosch: de stad van kunst en water

s-Hertogenbosch, of in de volksmond, Den Bosch, is een bruisend centrum voor kunst en cultuur. De stad heeft door de eeuwen heen enorm veel  voor Nederland betekend. Denk maar eens aan Jeroen Bosch. Zijn unieke schilderijen zijn een prominent symbool van de renaissance geworden. Bovendien heeft de stad een unieke flair, dankzij het prachtige stadscentrum. Zo heeft Den Bosch de grootste stadsmuur van Nederland. De citadel siert de stad als een kroon en is een uniek overblijfsel van de bloeiende gouden eeuw. Daarnaast is er enorm veel natuur en water in de stad te vinden. Dit is mede dankzij de dommel en aa, die beiden dwars door de stad lopen. Den Bosch is tevens een belangrijk centrum voor het bedrijfsleven. Zo zijn de hoofdkantoren van Essent, van Landschot en de SNS bank in de stad te vinden. Ook is hier een aanzienlijk grote vestiging van Heineken te vinden. Ten slotte maken de vele jaarlijkse evenementen en festivals Den Bosch avontuurlijk. Zo trekt het jazzfestival ‘Jazz in Duketown’ elk jaar rond de 150.000 bezoekers. Overigens wordt karnaval hier groots gevierd, zoals het in Brabant natuurlijk hoort. Al met al biedt ‘s-Hertogenbosch een ervaring voor zowat iedere dag in het jaar.

 

Den Bosch verdient alleen de beste vertalingen

Fairlingo voelt zich verbonden met Den Bosch. De stad heeft een unieke flair en veel bruist van de ambitie. Wij helpen je om deze ambities waar te maken. Start binnen enkele ogenblikken een vertaling. Dit is 24/7 mogelijk. Daarnaast staan we je ook graag telefonisch of per mail te woord. We beantwoorden graag de eventuele vragen die je hebt. Bovendien verwelkomen we je op een van onze locaties in het land. Als dat niet uitkomt, is een afspraak bij jou op kantoor altijd mogelijk. We kijken ernaar uit om je input te ontvangen!

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Den Bosch vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor Den Bosch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten uit Den Bosch waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% Klanttevredenheid feedbackcompany