Een innovatief vertaalbureau voor een innovatieve stad

Als educatief en wetenschappelijk centrum van Holland, speelt Delft een onmisbare rol in ons land. De stad bruist met ideeën en innovatie, en bouwt met enorm veel motivatie aan een beter Nederland. De verschillende onderwijsinstellingen en technische bedrijven zijn hier een enorm goed voorbeeld van. Om deze redenen is de stad Delft een groot voorbeeld voor ons. Als innovatief vertaalplatform is het ons doel om onze klanten beter dan ooit met hun meertalige doelen te helpen. Via onze cloud start je binnen enkele ogenblikken een vertaling. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang binnen enkele ogenblikken een op maat gemaakte offerte. Onze software scant je teksten en berekent de best passende prijsopgave voor je. Hierna gaat een native speaker met je vertaling aan de slag. Dankzij onze online werkwijze hebben duizenden specialistische vertaling zich bij ons gevoegd. Zo kun je denken aan website vertalers of beëdigde taalspecialisten. Tijdens het vertaalproces heb je de mogelijkheid om live mee te kijken hoe de vertaler te werk gaat. Hierna zal een ervaren corrector de vertaling controleren en opleveren. Ten slotte zit er een garantie van 30 dagen op elke afgeronde vertaling. Fairsimpeld vertalen is ons uitgangspunt.

 

Kennisstad Delft creëert geschiedenis

Een stad als Delft is een unicum in Nederland en Europa. Al honderden jaren lang is de stad een belangrijk centrum voor vooruitgang en verlichting. Immers gaat het wetenschappelijk karakter van Delft terug naar de Gouden Eeuw. In die tijd leefden er hier honderden wetenschappers en kunstenaars. Gezamenlijk zijn ze enorm bepalend voor deze periode geweest. Zo was dit de thuisbasis van Anthonie van Leeuwenhoek, die nu gezien wordt als de vader van de microbiologie. Tevens woonde de befaamde schilder Johannes Vermeer in Delft, die beschouwd wordt als één van de grote Nederlandse meesters. De Technische Universiteit Delft werd in 1842 op orders van koning Willem II gesticht. Sindsdien heeft de stad haar reputatie als wetenschappelijk centrum van Nederland alleen maar versterkt. Vandaag de dag kent de stad meerdere wetenschappelijke en natuurkundige instituten als het TNO en Deltares. Dankzij de wetenschap en kunst, heeft Delft een bruisende economie, met maar liefst 17.000 banen in de kennisintensieve industrie. Daarnaast is er hier enorm veel cultuur en recreatie te vinden. Zo wordt het Delft Fringe festival jaarlijks georganiseerd. Dit is een van de meest prominente theaterfestivals voor jonge makers in ons land. Kortom, Delft is een stad die niet uit Holland weg te denken is.

 

We helpen onze Delftse klanten met hun internationale ambities

 

Wij bij Fairlingo staan klaar om de beste vertalingen aan onze Delftse klanten te leveren. Dankzij onze online werkwijze start je 24/7 een vertaalopdracht, zelfs in het weekend. We staan klaar om je meertalige en internationale doelen te helpen realiseren. Bovendien zijn we tijdens kantooruren per e-mail en telefonisch bereikbaar. Onze projectmanagers staan je te woord om eventuele vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Een afspraak op locatie is uiteraard ook mogelijk. Dit kan zowel op één van onze vestigingen als bij jou op kantoor. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Delft:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Delft vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.