Vertaalbureau Fairlingo helpt Breda zijn grenzen te verleggen

Vertaalbureau in Breda

Vertaling van topkwaliteit

Wanneer je jouw vertaling door Fairlingo laat uitvoeren ben je verzekerd van kwaliteit. We werken enkel met native speakers, oftewel vertalers die met de doeltaal zijn opgegroeid. Zij kennen de nuances van de taal, de doelgroep en cultuur als geen ander. Hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit van de originele tekst behouden blijft. Onze vertaaldiensten zijn bovendien ISO gecertificeerd. Dit betekent dat jouw vertaling aan strenge kwaliteitsnormen voldoet. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij onze tarieven laag houden. Kwaliteit staat bij ons echter voorop. Ben je toch niet helemaal tevreden met de opgeleverde vertaling? Geef het ons door en wij passen de tekst binnen 30 dagen gratis voor je aan.

Vertaalbureau Breda Noord-Brabant

Start direct jouw vertaling

Fairlingo werkt niet zoals andere vertaalbureaus in Breda. Onze vertalers zijn aangesloten op ons digitale vertaalplatform. Via ditzelfde platform kun jij de documenten of website die je wilt laten vertalen online aanleveren. Je ontvangt vervolgens binnen 30 seconden je offerte. Bij akkoord kun je via iDEAL, creditcard, PayPal of op factuurbasis de betaling voldoen. Ons systeem koppelt daarna automatisch een van onze beste vertalers aan jouw opdracht. Na een revisieronde door een andere vertaler is de vertaling direct klaar voor gebruik. Hoewel het vertaalproces grotendeels automatisch verloopt, houden wij de kwaliteit van onze vertalingen scherp in de gaten. Voor vragen, hulp en advies kun je bovendien altijd terecht bij een van onze project managers. 

Vertaalbureau regio Breda

Hoge kwaliteit, laagste prijs

Fairlingo is sneller en voordeliger dan elk ander vertaalbureau in Noord-Brabant. Dankzij onze efficiënte werkwijze betaal je voor ons basistarief slechts € 0,04 per woord. Maar ook voor specialistische vertaalopdrachten, die kennis vergen van een specifiek vakgebied of domein, bieden wij een passende vertaaldienst. Bekijk onze mogelijkheden en tarieven en kies het vertaalniveau dat het beste bij jouw wensen past. We zijn trots op onze samenwerking met bedrijven uit Breda en daarbuiten. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze beoordelingen op Feedback Company. Je hebt ook de mogelijkheid onze vertaaldienst gratis uit te proberen. Vraag via onze site een proefvertaling aan en ontvang de eerste 100 woorden van ons cadeau.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Breda vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.