Bij Fairlingo komen de ambities van Breda bijeen

In het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant, klopt een industrieel hart. Dit is gelegen in de stad Breda. Gedurende de negentiende eeuw was het de stad die gevuld was met bierbrouwerijen, luciferfabrieken en ijzergieterijen en een middelpunt was van de voedingsmiddelenindustrie. Ook nu nog biedt Breda onderdak aan verschillende grote bedrijven. Zoals Texaco, Toshiba, Hero, Perfetti Van Melle en General Electric om er maar een paar te noemen. De stad heeft zo’n 30 bedrijventerreinen, verschillende winkelgelegenheden waaronder het overdekte winkelcentrum ‘De Barones’ en is ook het thuis van de leiding van de Koninklijke Luchtmacht, die in de 72 meter hoge Luchtmachttoren is gevestigd. Wij zijn dan ook trots op onze klanten uit Breda en helpen graag meer klanten uit deze omgeving met professionele vertalingen.

 

Hogere klanttevredenheid dan andere vertaalbureaus uit Breda

Ons vertaalbureau is een bekende naam in Breda, die gepaard gaat met een goede reputatie. Onze klanttevredenheid is groot met een 9.4 als gemiddelde beoordeling. Hoe komen wij aan zo’n beoordeling? Wij zijn ongeëvenaard snel en voordelig, maar we bieden tegelijkertijd hoge kwaliteit. Dit is mogelijk dankzij de twee ijzersterke elementen waarop ons vertaalbureau is gebouwd. Wij zijn niet gewoon een gebouw waarin vertaald wordt. In plaats daarvan zijn wij een namelijk een online vertaalplatform. Als je van onze diensten gebruik wilt maken hoeft je ons geen enkel document te overhandigen; je upload de tekst direct naar de cloud, zodat deze meteen aan een vertaler kan worden toegekend. Hier komt het andere element aan bod; onze ISO-certificering. Vertalers en revisors die native speakers zijn en zich op vertaalgebied allang bewezen hebben. En als dat nog niet genoeg is, kan de vertaling tot 30 dagen na levering gratis worden aangepast. Kortom, een snelle kwalitatieve vertaling is gegarandeerd.

 

Een afspraak maken in of rondom Breda is mogelijk

Dus als je in Breda zit en je wilt dat wij een vertaling voor je maken, waar kan je ons vertaalbureau dan vinden? Om te beginnen zou je niet eens je huis hoeven te verlaten. Heb je toch een vraag? Vrees niet. Wij zijn altijd telefonisch te bereiken en per e-mail. Indien gewenst kan je het hele vertaalproces afhandelen zonder dat er een telefoontje op mailtje aan te pas komt. Dit betekent ook dat je altijd snel een vertaling kan starten, zelfs op ongewone tijden, in het weekend, op feestdagen en in de vakanties. Gemakkelijker kan het haast niet.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Breda:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Breda vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.