Een vertaalbureau dat Bergen op Zoom begrijpt

Onze klanten uit Bergen op Zoom hebben hun pijlers gericht op nieuwe internationale groeikansen. Immers is deze Brabantse havenstad ontstaan als een belangrijk handelscentrum voor Zuid-Nederland. Nog steeds is deze bedrijvigheid in de organisaties en particulieren van de stad terug te zien. Als innovatief vertaalbureau halen we energie uit het leveren van hoogstaande vertalingen voor onze klanten uit Bergen op Zoom. Zo geven we hen de middelen om hun internationale doelen vorm te geven. Binnen enkele stappen is het mogelijk om een vertaling te starten. Upload je tekstdocumenten naar onze cloud of laat je website scannen via onze website woordenteller. De Fairlingo software berekente binnen enkele ogenblikken voor je de meest geschikte offerte. Hierna schakelen we een native vertaler voor je in die gespecialiseerd is in het benodigde domein. Via je account kun je vervolgens live monitoren hoe de vertaler voor je aan de slag gaat. Hij of zij werkt met een snelheid van minimaal 1250 woorden per dag aan je opdracht. Nadat de vertaler klaar is, gaat een ervaren revisor met de vertaalde teksten aan de slag. Op deze wijze maken we gebruik van de skills van meerdere experts, wat de kwaliteit van je vertaling ten goede komt. Ten slotte heb je na oplevering altijd recht op een garantie van maar liefst 30 dagen. Kortom, snelheid, transparantie en kwaliteit staan bij ons centraal.

 

In Bergen op Zoom smelten cultuur en lifestyle samen

Als cultuurrijke havenstad heeft Bergen op Zoom een uniek karakter. Immers komen historie en het moderne stadsleven hier bij elkaar. De geschiedenis van Bergen op Zoom gaat al duizenden jaren terug. In de Romeinse en Keltische tijd waren er hier verschillende nederzettingen de vinden. Het huidige Bergen op Zoom kent haar oorsprong in de middeleeuwen. In de late middeleeuwen bloeide de stad op tot een belangrijk handelscentrum en kende een grote laken- en aardewerkindustrie. Tevens ontwikkelde Bergen op Zoom zich tot een belangrijke vestingstad en was onderdeel van de West-Brabantse waterlinie. Vandaag de dag is er nog steeds enorm veel van deze tijdsperioden in de stad te vinden. Het historische centrum van Bergen op Zoom staat vol met prachtige bouwwerken als het Markiezenhof en de Gevangenpoort. Daarnaast heeft de stad een groot aantal parken en zijn de hoofdkwartieren van Bruynzeel Keukens en Philip Morris in de stad gevestigd. Al met al heeft Bergen op Zoom voor iedereen iets unieks te bieden.

 

Neem contact met ons op

Dankzij onze online werkwijze kun je op elk moment van de dag een vertaling starten. Ook in het weekend is het mogelijk om een van onze 16.000 native vertalers in te schakelen. De wereldwijde vertaalcommunity staat voor je klaar om kwaliteit te leveren. Indien je vragen over onze diensten en werkwijze hebt, verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard zijn we ook per e-mail of telefoon voor je bereikbaar. Tijdens kantooruren staan we je graag persoonlijk te woord. Kortom, neem contact met ons op, zodat we jouw vertaalwensen in nader detail kunnen bespreken.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Bergen op Zoom:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Bergen op Zoom vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.