Een vertaalbureau dat Amstelveen begrijpt

Amstelveen is een redelijk nieuwe gemeente die volop in de bloei zit. In een korte tijd heeft een landelijk dorp zich tot een bruisende stad ontwikkeld. Dankzij haar ideale ligging in de nabijheid van de luchthaven Schiphol en Amsterdam, heeft Amstelveen een uniek internationaal karakter. Als innovatief vertaalplatform zijn we gericht op het creëren van meerwaarde voor onze Amstelveense klanten. We geven hen de middelen om grensoverschrijdende groeikansen te pakken. Via onze cloud-based werkwijze start je snel en eenvoudig een vertaling. Upload je teksten naar onze cloud om een vrijblijvende en op maat berekende offerte te laten genereren. Hierna zullen we je koppelen aan een vertaler die je gekozen doeltaal op native niveau beheerst. Bovendien schakelen we alleen  een vertaler uit de top 20% voor je in. Tijdens het vertaalproces biedt ons platform je de mogelijkheid om je vertaler live te monitoren. Hierna zal een ervaren revisor de vertaling controleren en aan de vertaler feedback geven. Dit geeft onze vertalers de kans om elkaars kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Tevens waarborgen we op deze wijze de kwaliteit van de vertaling. Ten slotte heb je altijd recht op 30 dagen garantie op het geleverde werk. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen

Amstelveen: een oer-Hollands succesverhaal

De gemeente Amstelveen is een uitermate goed voorbeeld van een Hollands succesverhaal. Immers bestond was deze stad tot voor kort een landelijk dorp met een rustig karakter. Vroeger trokken welgestelde Amsterdammers hier naartoe op zoek naar ontsnapping uit de hectiek van de grote stad. Tot diep in de 20e eeuw bleef Amstelveen zich ontwikkelen als een woonplaatse voor de Amsterdamse welgestelden. In de jaren ‘50 en ‘60 kwam de groei van Amstelveen in een stroomversnelling terecht, dankzij de naoorlogse wederopbouw en de bloei van het nabijliggende Schiphol. Vandaag de dag zijn hier ook veel internationale bedrijven gevestigd. Zo kun je denken aan de hoofdkwartieren van KMPG, KLM en Zwitserleven. Bovendien hebben meerdere Japanse magnaten als  Nissan, Canon, NEC, Yakult en Hoya hun thuisbasis in de stad. Hoogopgeleide Japanners vormen daarom de grootste etnische minderheid in de stad. Naast economie en werk is Amstelveen ook een van de meest leefbare steden in Nederland. In 2003 werd de stad zelfs verkozen als de meest aantrekkelijke om in te wonen. Immers heeft Amstelveen een ideale ligging en is er zowel veel cultuur als natuur in de buurt te vinden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte of proefvertaling aan

Via ons online vertaalplatform laat je je teksten snel en gemakkelijk naar 45+ doeltalen vertalen. Upload je bestanden of laat je website scannen om binnen 30 seconden een passende offerte aan te maken. Graag verwijzen we je naar onze pagina met veelgestelde vragen, indien je vragen over onze processen of diensten hebt. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om persoonlijk contact met één van onze projectmanagers te hebben. Tijdens kantooruren kun je ons bellen of mailen. Tevens is een face-to-face afspraak bij jou of ons op kantoor mogelijk. We wachten je graag op met een kop koffie, om je wensen en behoeften te bespreken. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Amstelveen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Amstelveen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.