Almere is een stad vol kansen

Almere is altijd al een moderne stad geweest. Het is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad tussen Amsterdam en Het Gooi en werd al snel bekend om de uitzonderlijke architectuur. Een goed voorbeeld hiervan zijn de negen grote bedrijventerreinen die in de stad te vinden zijn. Alleen al op de Vaart kan je grote bedrijven vinden zoals RedPharma, H&B Multimedia en The Dutch Marketing Group. Ook is het een van de leukste steden om te gaan winkelen. Het hart van de stad, Almere Haven en Almere Buiten hebben honderden winkels, waarvan sommige ook een internationale webshop hebben. Dan is het natuurlijk niet vreemd dat een vertaalbureau als Fairlingo hier een grote en trouwe klantenkring heeft opgebouwd.

 

Waarom Fairlingo in plaats van een traditioneel vertaalbureau?

Hoe zijn we aan deze klantenkring in Almere gekomen? Wellicht omdat de klanten in kwestie zo tevreden zijn over onze diensten; ze geven ons gemiddeld een 9.4! Hoe is dat mogelijk? Ten eerste heeft dat te maken met het feit dat Fairlingo een bijzondere methode gebruikt om te vertalen. Wij zijn namelijk een online vertaalbureau, waar je elk moment van de dag van onze diensten gebruik kan maken. Je uploadt de tekst die je wil laten vertalen in de cloud, waar deze meteen wordt opgepikt door een vertaler. Deze vertaler is altijd een hoogopgeleide native speaker. Ditzelfde geldt ook voor ons team van revisors, die de vertaling nog eens helemaal naloopt voordat je hem terug krijgt. Daarnaast hanteren wij ook een kwaliteitsgarantie: tot 30 dagen na levering kan de vertaling gratis worden aangepast als je niet tevreden bent. Fairlingo is daarom een uitstekend alternatief voor een traditioneel vertaalbureau uit Almere.

 

Onze vertalers zijn 24/7 bereikbaar

Hoewel wij een innovatief vertaalbureau zijn is ook het maken van een afspraak mogelijk. Doordat ons vertaalbureau in de cloud werkt, zijn wij en onze vertalers ook altijd online te vinden vanuit Almere. Je kan elk moment van de dag contact met ons opnemen. Zeven dagen per week, ook op feestdagen of in de late uurtjes. Gemakkelijker kan het eigenlijk niet. Heb je echter vragen of wil je toch liever dat het proces iets persoonlijker is? Dat kan ook. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Of ga naar de FAQ op onze site. We zijn je graag van dienst en kijken uit je internationale succes uit te breiden.

.

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Almere vooruit

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Sneller en voordeliger voor Almere vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

 

 

Klanten van Almere waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% Klanttevredenheid feedbackcompany