Snel en gemakkelijk een voordelige vertaling laten uitvoeren

Goedkope vertaling

Goedkope vertaling van hoog niveau

Als digitaal vertaalbureau werken onze vertalers en revisoren via ons online platform aan vertaalopdrachten. Zij beheersen de betreffende doeltaal op moedertaalniveau en voldoen aan strenge selectiecriteria. Omdat ook vertalers weleens iets over het hoofd zien, wordt jouw vertaling bovendien altijd gecontroleerd door een native speaking revisor. Is de tekst desondanks niet helemaal naar wens? Dan passen wij de vertaling binnen 14 dagen gratis voor je aan. Dankzij ons uitgebreide kwaliteitsbeleid zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Wanneer je een goedkope vertaling zoekt, maar niet graag in wil leveren op kwaliteit ben je daarom bij ons aan het juiste adres. Wil je zeker weten dat je vertaling in goede handen is? Vraag gratis een proefvertaling aan.

Goedkoop vertaalbureau

Start 24/7 zelf je vertaling

In drie simpele stappen laat je via Fairlingo jouw vertaalopdracht uitvoeren. Via ons platform vraag je eerst snel en gemakkelijk online een scherpe offerte aan. Bij akkoord kun je de offerte vervolgens direct (of op een later tijdstip) bevestigen en betalen. Zodra de betaling is voldaan start één van onze vertalers met jouw vertaalopdracht. Wanneer de tekst is gereviseerd door de corrector ontvang je van ons bericht dat de vertaling klaar is. De laatste stap is om deze via jouw persoonlijke Fairlingo account te downloaden. Je ontvangt de vertaling altijd in hetzelfde bestandsformaat als de aangeleverde tekst. Een beëdigde vertaling ontvang je per post, aangehecht aan de kopie van het origineel.

Goedkope vertaling

Professionele vertaling voor de beste prijs

Je laat via Fairlingo een tekst al vanaf € 0,05 per woord vertalen. Op je eerste vertaling ontvang je bovendien een korting van 10%.  Je hebt keuze uit drie vertaalniveaus: basis, regulier en specialistisch. De aard van jouw tekst bepaalt welk niveau geschikt is voor jouw vertaling. Op onze tarievenpagina vind je meer informatie over de drie opties en bijbehorende tarieven. Weet je niet zeker welk niveau het best bij je vertaling past? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag.

Gemiddeld tarief Fairlingo
€0,09 €0,05
€0,13 €0,08
€0,16 €0,13

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Een professionele en goedkope vertaling dankzij ons innovatieve proces

Door het vertaalproces te optimaliseren en onnodige kosten te voorkomen maken wij vertalen voordelig, simpel en transparant.