Een professionele WordPress website vertaling door ervaren specialisten

Wordpress website vertalen

Meertalige WordPress website

Wanneer je met jouw WordPress website de grens over wilt, is het belangrijk om website bezoekers in hun eigen taal aan te spreken. Zo optimaliseer je de gebruikerservaring en maximaliseer je het conversiepercentage van je site. Al onze vertalers zijn native speaker, oftewel moedertaalspreker. Zij kennen hierdoor de taal én de cultuur van jouw doelgroep als geen ander. Op basis van hun uitgebreide ervaring met het vertalen van (SEO) webteksten, zorgen zij ervoor dat je website professioneel en doeltreffend wordt vertaald. Al onze opdrachten zijn bovendien standaard inclusief een volledige kwaliteitscontrole.

Wordpress website laten vertalen

Offerte op basis van URL

Jouw WordPress website vertalen hoeft geen ingewikkelde klus te zijn. Ons platform is ontwikkeld om dit proces snel en eenvoudig te maken. Je kunt je hele WordPress site door ons laten vertalen, maar ook één of meerdere pagina’s. Je voert hiervoor de gewenste domeinnaam of webpagina’s in, waarna ons systeem automatisch het aantal woorden telt en een scherpe offerte opstelt. Je kunt ook de webteksten als (export)bestand aanleveren. Wanneer je de offerte bevestigt, zoekt ons systeem direct de beste vertaler en revisor uit ons netwerk voor jouw opdracht. Zodra de vertaling is afgerond en gereviseerd, ontvang je de vertaling in je mailbox. Voor vragen of advies staat er altijd een projectmanager voor je klaar.

website vertalen WordPress

Tarieven WordPress website vertalen

Wat het vertalen van jouw WordPress website kost, hangt af van het aantal woorden, de aard van de tekst en de mate van specialistische kennis die nodig is voor een uitstekende vertaling. Je kunt bij ons daarom kiezen uit drie overzichtelijke en transparante vertaalniveaus. Onze tarieven starten al bij € 0,04 per woord. Elk tarief geldt voor iedere taalcombinatie en is inclusief een volledige kwaliteitscontrole. Doordat wij gebruikmaken van innovatieve vertaaltechnologieën, zoals vertaalgeheugen en terminologielijsten, bespaar je bovendien veel geld op je offerte.

WordPress vertaling in .PO of .XML  

Als beheerder van een corporate website, webshop of blog, wil je graag jouw tijd investeren waar de output het grootst is. Dat betekent dat je geen onoverzichtelijk geheel wilt van verschillende bestandsformaten en vertalingen voor je website. Met een .XML of .PO vertaling werk je overzichtelijk en efficiënt.

  • Geen onnodig werk met teksten in verschillende bestandsformaten.
  • Direct gemakkelijk het vertaalde .XML of .PO bestand importeren in je WordPress installatie.
  • Onze .XML of .PO upload tool telt automatisch de woorden van je vertaling.
Wordpress website vertalen
Wordpress website vertalen plugins

WordPress website: thema’s en plugins vertalen

Wil je niet de pagina’s van je WordPress website vertalen, maar een thema of plugin? Dan kun je het beste .PO bestanden aanleveren om het vertaalproces zo efficiënt mogelijk te laten lopen Een .PO bestand bevat alle teksten uit je WordPress thema of plugin. Door dit bestand te laten vertalen, kun je gemakkelijk de vertaalde tekst op de juiste plek weer op je website terugplaatsen.

WordPress website vertalen: vertaalplugin

Wanneer je jouw WordPress website wilt vertalen kun je ook kiezen voor een (gratis) WordPress vertaalplugin. Omdat een correcte vertaling van je WordPress website een belangrijke voorwaarde is voor internationaal succes, wil je wel kiezen voor de juiste vertaalplugin. Op deze pagina lees je meer over onze top vijf vertaalplugins voor WordPress:

  • WPML
  • Polylang
  • Weglot Translate
  • qTranslate
  • Google Language Translator
Wordpress vertaalplugin

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

URL of bestand aanleveren

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Eenvoudiger en sneller je WordPress website laten vertalen

Door Fairlingo in te schakelen is het vertalen van jouw WordPress website zo geregeld