Versterk je online aanwezigheid met onze vakkundige WordPress vertalingen

je  wordpress website vertalen

ISO gecertificeerd & gratis proefvertaling

Fairlingo is gebouwd op de creatieve kracht van een uitgebreide vertaalcommunity. Bovendien bezitten we zowel een  ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Zo ben je bij ons gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande vertalingen. Onze vertaalspecialisten hebben uitgebreide ervaring met het vertalen van WordPress websites. Naast kennis van onder andere SEO, hebben ze als native speaker diepgaande kennis van de betreffende taal- en cultuur. Hierdoor wordt jouw online boodschap perfect afgestemd op jouw internationale doelgroep. Benieuwd naar onze dienstverlening? Via onze site vraag je gratis een proefvertaling aan.

wordpress website laten vertalen

Eenvoudig aanleveren

WordPress is het meestgebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. De open source software wordt door meer dan 60% van de websites met een CMS gebruikt. Voor internationaal succes is het essentieel om je WordPress website te vertalen. Via Fairlingo kan dit snel en eenvoudig. Via ons platform lever je gemakkelijk jouw URL's of bestanden (onder andere .xml of .po) aan. Hierna ontvang je meteen een prijsopgave voor jouw website vertaling. Onze native speaking vertalers gaan, zodra de opdracht is bevestigd, voor je aan de slag. Je ontvangt hierdoor snel een doeltreffende WordPress website vertaling.

wordpress website vertalen

Sneller en voordeliger vertalen

Fairlingo is een uniek vertaalbureau dat gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van vertalers. Ons innovatieve platform zorgt ervoor dat je opdracht automatisch aan een geschikte vertaler gekoppeld wordt. Je kunt bovendien live de vertaling volgen en instructies meegeven. Aan elke opdracht werken standaard twee verschillende specialisten: de vertaler en de revisor. Laatsgenoemde voert een volledige kwaliteitscontrole uit, voordat je de vertaling ontvangt. Omdat veel processen geautomatiseerd zijn kunnen we onze tarieven laag houden. Dit maakt Fairlingo een snel en voordelig alternatief voor een traditioneel vertaalbureau.

Snelle WordPress vertalingen in .PO of .XML  

Er zijn weinig vertaalbureaus die een vertaaloplossing aanbieden voor WordPress websites. Als beheerder van een corporate website, webshop of blog, wil je graag jouw tijd investeren waar de output het grootst is. Dat betekent dat je geen onoverzichtelijk geheel wilt van verschillende bestandsformaten en vertalingen voor je website. Met een .xml vertaling werk je overzichtelijk en efficiënt.

  • Geen onnodig werk met teksten in verschillende bestandsformaten.
  • Direct gemakkelijk het vertaalde .XML of .PO bestand importeren in je WordPress installatie.
  • Onze .XML of .PO upload tool telt automatisch de woorden van je vertaling.

WordPress website, thema’s en plugins vertalen

Wil je niet de pagina’s, maar een thema of plugin vertalen? Dan kun je het beste vertalen met .po bestanden om het vertaalproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze optie kost minder tijd omdat er geen onnodige tijd wordt gespendeerd aan het omzetten van bestanden. Je ontvangt het vertaalde bestand in hetzelfde .po formaat, zodat je het bestand rechtstreeks weer kunt toevoegen aan je WordPress bestanden.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerde vertaaldiensten

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continu de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

URL of bestand aanleveren

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Ontwikkeld vanuit meer dan 10 jaar ervaring met WordPress website vertalingen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.