Bereik je internationale doelgroep met pakkende blogvertalingen

Blog laten vertalen

Professioneel & ISO gecertificeerd

Laat je blog vertalen door een vertaalbureau met een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Fairlingo is een gecertificeerd vertaalbureau. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen. Onze vertaaldiensten, werkwijze en service zijn zo officieel in hun kwaliteit erkend. Daarnaast maken we gebruik van een extensief feedbacksysteem om de vertalers te beoordelen en coachen. Zo zorgen we voor consistentie en kwaliteit in de vertalingen die we opleveren. Ten slotte zit er een garantie van 14 dagen op elke geleverde vertaling.

Blogartikelen laten vertalen

Content & SEO vertalingen

Content marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) is een goede manier om jouw online vindbaarheid een boost te geven. Met de juist geschreven content over de toegevoegde waarde van jouw dienst of product, is het mogelijk om een flinke slag te slaan op gebied van online marketing. Zowel blog- als website vertalingen hebben een effectieve content marketing strategie nodig om succesvol te zijn. Meertalige blogvertalingen helpen je om een grote internationale doelgroep optimaal aan te spreken. Onze native vertalers begrijpen als geen ander wat de impact is van de boodschap die jouw website uitdraagt. Concrete voorbeelden van deze communicatie zijn de meta titles en meta omschrijvingen. Met de juiste tone of voice en het correct implementeren van vertaalde zoekwoorden, kun je jouw doorklikratio een boost geven.

Blog vertaling

Native speakers & voordeliger

Native speakers kennen de invloed van cultuur op vertalingen en kunnen vaak net iets gedetailleerder vertalen. Bij Fairlingo zijn meer dan 16.000 vertalers ingeschreven. Ons unieke algoritme selecteert de beste 20% voor jouw vertaling. Tijdens het vertalen van jouw blog kun je feedback geven aan de vertaler, bijvoorbeeld over de tone of voice of het gebruik van zoektermen. Bovendien betaal je dankzij onze werkwijze een voordeliger tarief voor je vertaling, zonder de kwaliteit te hoeven verlagen. Voor elke vertaling geldt bovendien onze kwaliteitsgarantie.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaringen van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je blogartikelen vertaald

Fairlingo levert ISO gecertificeerde blogvertalingen voor je internationale content