ISO gecertificeerde vertalingen in de cloud. Start nu je Servische vertaling.

Gecertificeerd vertaalplatform

Ons vertaalplatform is ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Om deze certificeringen te ontvangen moet je aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ook een hoge klanttevredenheid is hierbij belangrijk. Om onze klanten de best mogelijke vertaling te kunnen leveren werken wij uitsluitend met native speakers. Ook wordt elke vertaling gecontroleerd door een revisor.

Beëdigde vertaling

Servisch vertaalbureau

Er zijn naar schatting 12 miljoen mensen die de Servische taal spreken. Wij zijn als Servisch vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van Servische teksten. Het voordeel bij Fairlingo ten opzichte van een traditioneel vertaalbureau is dat je de vertaling live kunt volgen. Ook een gratis proefvertaling is bij ons mogelijk.

Vertaalbureau

Native speakers

Omdat wij het belangrijk vinden dat de kwaliteit van de vertaling hoog is, werken wij alleen met native speakers. Native speakers zijn geboren en getogen in het land waarvoor ze een vertaling doorvoeren. Doordat ze daar geboren en getogen zijn kennen ze de taal en cultuur ook perfect.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Onze prijzen voor vertaaldiensten naar het Servisch variëren op basis van verschillende factoren, zoals de aard en complexiteit van de tekst, de deadline en de gewenste kwaliteit. Gemiddeld liggen de kosten tussen €0,05 en €0,13 per woord. Het is raadzaam om een offerte aan te vragen, zodat we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven op basis van de specifieke vereisten van jouw vertaalproject.
We vertalen reguliere en gespecialiseerde opdrachten met een snelheid van 1.250 woorden per opdracht per dag. Post-edit vertalingen kunnen met een snelheid van 5.000 woorden per opdracht per dag worden gereviseerd. Een beëdigde vertaling vereist doorgaans één dag voor elke twee pagina's. Wil je een snellere levering? Overweeg dan een spoedvertaling aan te vragen.
Je hebt de optie om documenten, websites of beëdigde documenten te laten vertalen. Voor documentvertalingen aanvaarden we bestanden in de volgende formaten: .docx, .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff, .html, .htm of WordPress .xml, terwijl beëdigde vertalingen kunnen worden geüpload in .docx, .pdf, .png, .jpg, .gif of .bmp.
Je kan bij Fairlingo eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website of via jouw persoonlijke Fairlingo account. Nadat je de offerte hebt opgevraagd, kan je deze indien gewenst bevestigen. Na betaling gaan onze vertalers aan de slag en ontvang je automatische e-mailupdates over de status van jouw opdracht. Binnen 24 uur ontvang je van ons de factuur voor jouw bestelling.
Ja, Fairlingo biedt spoedvertalingen naar het Servisch aan. Je kan zelf een leverdatum en tijdstip invullen waarop je de vertaling wenst terug te ontvangen. Je hoort binnen een uur van ons of we de opdracht kunnen aannemen. In het uur daarna kan je de betaling voldoen en gaan we voor je aan de slag. De toeslag voor een spoedvertaling is 25% bovenop het standaard tarief.
Bij Fairlingo bestaan er twee betaalopties. Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om zowel vooraf of achteraf te betalen. Betalingen vooraf geschieden middels iDeal, Creditcard, SEPA of Paypal. Betalingen achteraf gaan via Biller. Via ons platform wordt je automatisch doorverwezen en kan je zelf een keuze maken. Particuliere klanten kunnen alleen vooraf betalen.

Sneller en voordeliger naar het Servisch vertaald met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Servische vertaalplatform ter wereld.