Ons verhaal

Vertalen ‘faireenvoudigd’.

Wij zien diverse ontwikkelingen in de vertaalmarkt die we graag positief willen veranderen. Een vertaalbureau is regelmatig een overbodige schakel die extra geld kost. Veel vertaalbureaus zijn daarnaast niet transparant en eerlijk over het tot stand komen van de tarieven. Fairlingo heeft het vertaalproces geoptimaliseerd en de tarieven transparant gemaakt. Tevens kan je live het vertaalproces volgen en communiceren met de vertaler. Zo weet je zeker dat een native speaker jouw tekst vertaalt en controleert. Zo kunnen wij uitstekende vertalingen maken voor de scherpste ​prijs. Vertalen ‘faireenvoudigd’ is daarom onze belofte aan jou.

Fairlingo is gesubsidieerd door de EU. Van de behandelde aanvragen scoorde Fairlingo de meeste punten op innovatie.

2007

Oprichting Duits Perfect

Vertaalbureau Perfect is in 2007 gestart als specialistisch vertaalbureau voor Duitse vertalingen onder de naam Duits Perfect. De klanten van dit bedrijf vroegen al snel ook om vertalingen naar andere talen.

2008

Van startup naar full-service

Duits Perfect was een echte startup. Het was een ambitieus en innovatief bedrijf met voordelige tarieven. De stap naar een full-service vertaalbureau werd gemaakt.

2014

It all starts with an idea

Sam van Gentevoort, oprichter van Vertaalbureau Perfect, start de spin-off genaamd Fairlingo. Met behulp van een subsidie gaat de ontwikkeling van start.

2014

Perfect wint prijs

Vertaalbureau Perfect eindigt op de 12e plek in de Deloitte top 50 van snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

2015

Making people happy

Vertaalbureau Perfect vindt dat haar identiteit niet meer aansluit bij de huisstijl en realiseert een compleet nieuw logo en website. Het bedrijf draagt sterk uit dat het zich richt op het wereldwijd verbinden van mensen en culturen.

2015

Van idee naar werkelijkheid

Fairlingo heeft zich volledig ontwikkeld en is het enige vertaalplatform in de cloud ter wereld dat ook ISO gecertificeerd is.

2016

Continu in beweging

Voor de derde keer op rij ontvangt Vertaalbureau Perfect een FD Gazellen Award.

2027

Samen grenzen blijven verleggen

Klanttevredenheid en toegevoegde waarde bieden aan onze klanten staan altijd centraal. In de toekomst willen we onze diensten blijven innoveren en verbeteren.