Ons verhaal

Door vertalingen elkaar wereldwijd begrijpen en verbinden.

We zien diverse ontwikkelingen in de vertaalmarkt die we graag positief willen veranderen. Een vertaalbureau is soms een overbodige schakel die extra geld kost. Veel vertaalbureaus zijn daarnaast niet transparant en eerlijk over het tot stand komen van de tarieven. Wij hebben dit proces transparant gemaakt. Door onze cloud technologie wordt er ook effectiever vertaald.

De klant kan live de vertaling volgen en de tekst wordt live gecontroleerd door een andere vertaler. De kwaliteit wordt bewaakt door de samenwerking tussen vertalers in combinatie met een algoritme. We willen vertalen voor de beginnende en professionele vertaler leuker en makkelijker maken. Taaltalenten kunnen nu ook parttime vertalen waar ook ter wereld!

Door de Europese Unie gekozen als meest innovatieve project

2007

Oprichting Duits Perfect

Vertaalbureau Perfect is in 2007 gestart als specialistisch vertaalbureau voor Duitse vertalingen onder de naam Duits Perfect. De klanten van dit bedrijf vroegen al snel ook om vertalingen naar andere talen.

2008

Van startup naar full-service

Duits Perfect was een echte startup. Het was een ambitieus en innovatief bedrijf met voordelige tarieven. De stap naar een full-service vertaalbureau werd gemaakt.

2014

It all starts with an idea

Sam van Gentevoort, oprichter van Vertaalbureau Perfect, start de spin-off genaamd Fairlingo. Met behulp van een subsidie gaat de ontwikkeling van start.

2014

Perfect wint prijs

Vertaalbureau Perfect eindigt op de 12e plek in de Deloitte top 50 van snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

2015

Making people happy

Vertaalbureau Perfect vindt dat haar identiteit niet meer aansluit bij de huisstijl en realiseert een compleet nieuw logo en website. Het bedrijf draagt sterk uit dat het zich richt op het wereldwijd verbinden van mensen en culturen.

2015

Van idee naar werkelijkheid

Fairlingo heeft zich volledig ontwikkeld en is het enige vertaalplatform in de cloud ter wereld dat ook ISO gecertificeerd is.

2016

Continu in beweging

Voor de derde keer op rij ontvangt Vertaalbureau Perfect een FD Gazellen Award.

2027

Samen grenzen blijven verleggen

Klanttevredenheid en toegevoegde waarde bieden aan onze klanten staan altijd centraal. In de toekomst willen we onze diensten blijven innoveren en verbeteren.