Bereik je internationale volgers met onze snelle en kwalitatieve social media vertalingen.

Andere taal, zelfde boodschap

Een goede aanwezigheid op social media is voor nagenoeg elke organisatie een hoge prioriteit. Het is een van de meest effectieve methoden om met je doelgroep te communiceren. Het is daarom essentieel dat je social media communicatie in elke taal dezelfde doelen voor ogen zal hebben. Onze vertalers snappen de doeltaal en markt als geen ander. We werken namelijk alleen met ‘native speakers’, die zowel de taal als cultuur als geen ander begrijpen. Ze weten je teksten te vertalen, zodat ze in elke taal dezelfde communicatieve doelen hebben. Zo pak je alle nuances ook mee.

Kijk live met de vertaler mee

Fairlingo is gebouwd op nieuwe technologie, waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn. Zo zorgt ons unieke algoritme ervoor dat alleen geschikte vertalers aan je teksten zullen werken. Bovendien heb je hierbij de mogelijkheid om direct met hem of haar te communiceren. Feedback en instructies geven is op deze manier altijd mogelijk. Daarnaast kan je live met de vertaling meekijken. Nadat de vertaling klaar is, zal een ervaren revisor de teksten nakijken. Je maakt op deze wijze altijd gebruik van een tweede paar ogen op het werk.

Een vertaling in 30 sec starten

In de hectische wereld van de social media moet je snel kunnen schakelen. Daarom is ons systeem gebouwd en snelheid. Upload je documenten naar onze cloud en ontvang in 30 seconden een passende offerte. Accepteer hem eenvoudig via e-mail en word direct aan een passende vertaler gekoppeld. Dankzij onze ISO certificeringen ben je altijd gegarandeerd van hoogstaande vertalingen. Indien je nog niet helemaal overtuigd bent, kun je gebruik maken van een gratis proefvertaling. Probeer dus vrijblijvend hoe we te werk gaan.

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in social media vertalingen

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Paul Davoine

Vertaler Frans

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Isa Weiss

Vertaalster Duits

Tzu Yueh Chen

Vertaalster Chinees

Stefanie Weeber

Vertaalster Duits

Francois Morillon

Vertaler Frans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Russisch
Pools
Noors
Turks
Zweeds
Deens
Japans
Portugees
Kroatisch

Klanten van social media vertalingen waarderen Fairlingo met een 9,4/10

97% klanttevredenheid feedbackcompany