Bereik je internationale volgers met onze snelle en kwalitatieve social media vertalingen

Social media vertaling

ISO gecertificeerde vertalingen

In de hectische wereld van de social media moet je snel kunnen schakelen. Daarom is ons systeem gebouwd en snelheid. Upload je documenten naar onze cloud en ontvang in 30 seconden een passende offerte. Accepteer hem eenvoudig en word direct aan een passende vertaler gekoppeld. Dankzij onze ISO certificeringen ben je altijd gegarandeerd van hoogstaande vertalingen. Indien je nog niet helemaal overtuigd bent, kun je gebruik maken van een gratis proefvertaling.

Vertaling social media content

Andere taal, zelfde boodschap

Fairlingo is gebouwd op nieuwe technologie, waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn. Zo zorgt ons unieke algoritme ervoor dat alleen geschikte vertalers aan je teksten zullen werken. Bovendien heb je hierbij de mogelijkheid om direct met hem of haar te communiceren. Feedback en instructies geven is op deze manier altijd mogelijk. Daarnaast kan je live met de vertaling meekijken. Nadat de vertaling klaar is, zal een ervaren revisor de teksten nakijken. Je maakt op deze wijze altijd gebruik van een tweede paar ogen op het werk.

Social media vertaling

Native speakers & voordelig

Een goede aanwezigheid op social media is voor ongeveer elke organisatie essentieel. Het is een van de meest effectieve methoden om met je doelgroep te communiceren. Het is daarom essentieel dat je social media communicatie in elke taal dezelfde doelen voor ogen zal hebben. Onze vertalers snappen de doeltaal en markt als geen ander. We werken namelijk alleen met ‘native speakers’, die zowel de taal als cultuur als geen ander begrijpen. Ze weten je teksten te vertalen, zodat ze in elke taal dezelfde communicatieve doelen hebben. Zo pak je alle nuances ook mee.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Upload je social media teksten en laat het systeem het aantal woorden uitlezen. Voor social media vertalingen raden wij het reguliere tekstniveau aan. Twijfel je? Neem dan contact op.

Stap 2

Volg live de vertaling

Volg de vertaling van je social media teksten live via jouw account. Op deze manier kun je in de gaten houden wanneer de opdracht wordt geaccepteerd en wanneer deze afgerond gaat zijn.

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Wanneer de vertaling is afgerond ontvang je hier ook automatisch een email van. Je vertaling kun je dan downloaden in dezelfde bestandsformat als de brontekst

Vertaaltechnologie

Vertaalgeheugen

Bij social media teksten keren bepaalde woorden vaak terug. Door je eigen vertaalgeheugen te activeren worden deze woorden bij vervolgopdrachten herkend en met korting verrekend. Neem contact op om je vertaalgeheugen te activeren.

Terminologielijst

Als je voor bepaalde woorden in je social media teksten al een vertaling hebt, kun je deze toevoegen aan een terminologielijst. Op deze manier zorg je er voor dat je social media teksten naar jouw wensen worden vertaald.

Live analyse

Social media teksten bevatten vaak woorden die in eerdere berichten al eens zijn voorgekomen. Om de consistentie te verhogen en er voor te zorgen dat jij niet teveel betaald worden deze woordherhalingen geanalyseerd bij vervolgopdrachten.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je social media content in meerdere talen beschikbaar

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform voor social media vertalingen.

 

 

Veel gestelde vragen aan Fairlingo

Absoluut. Dat is bij Fairlingo geen probleem. Wij helpen zowel zakelijke als particuliere klanten en geen tekst is voor ons te groot of te klein. Je kan al vanaf 1 woord een vertaling bij ons indienen. Wij gaan graag voor je aan de slag!
Nee, wij werken niet met een starttarief. Je kan bij ons vanaf 1 woord al een vertaling indienen en betaald enkel en alleen de woordprijs (exclusief BTW). Geen starttarief en ook geen kleine lettertjes. Een helder en transparant vertaalproces is wat je bij elke opdracht van ons krijgt.
Je kan bij Fairlingo teksten laten vertalen vanaf €0,05 per woord. Afhankelijk van je eigen wensen, zal een vertaling op basis vertaalniveau of ons reguliere vertaalniveau in de meeste gevallen volstaan. Je kan de verschillen tussen onze vertaalniveaus en woordprijzen lezen op onze tarievenpagina.
De meeste social media teksten die een vertaling behoeven, zijn niet al te lang. Daardoor kunnen wij snel leveren. Je kan bij Fairlingo 24/7 opdrachten plaatsen en onze vertalers gaan dan ook zowel overdag, als in de avonden en weekenden voor je aan de slag. Vraag voor een exacte deadline snel en eenvoudig een offerte aan.
Wij werken met verschillende formats. Je kan de teksten aanleveren in .docx, (Word) .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml. De vertaling komt op de plek van de brontekst te staan, dus zorg ervoor dat je enkel en alleen de tekst aanlevert die ook daadwerkelijk vertaald moet worden.
Graag! Daar zijn vertalers altijd bij gebaat. Je mag je social media account noemen, verwijzen naar een website of een voorbeeld die je nog hebt liggen uploaden, zodat de vertalers ook kunnen zien op welke omgeving het terecht komt. Ook wensen over bijvoorbeeld het taalgebruik en de doelgroep kan je van tevoren doorgeven.