Waarom is vertaalbureau Fairlingo in Den Haag te vinden? Dat is omdat wij een uitstekende prijs-, snelheid- en kwaliteitsverhouding bieden en een hoge klanttevredenheid genieten waardoor internationale bedrijven graag met ons samenwerken. We hebben een ISO-certificering, hetgeen betekent dat we alleen werken met de beste vertalers: ervaren, native speaker en bekwaam in minstens één vakgebied. Bovendien zijn we het enige vertaalplatform ter wereld met een dergelijke certificering en ons methodes zijn net zo uitzonderlijk. We werken namelijk via een vertaalplatform in de cloud. Hier kan je direct je teksten uploaden zodat onze vertalers er razendsnel mee aan de slag kunnen. Dit heeft veel voordelen tenopzichte van een traditioneel vertaalbureau. Na afloop wordt de vertaling nagekeken door ons professionele team van revisors en indien de vertaling nog niet goed is, verzekert onze kwaliteitsgarantie dat je tot 30 dagen de vertaling gratis kan laten aanpassen. Met zulke pluspunten is het niet vreemd dat instellingen in Den Haag voor Fairlingo kiezen als alternatief voor een Vertaalbureau.

 

In Den Haag is er behoefte aan een modern vertaalbureau

Den Haag is één van de belangrijkste steden van Nederland en Europa. Het is de locatie van het Internationaal Gerechtshof en de Nederlandse ministeries van onder andere Defensie, Justitie, Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken. Grote bedrijven zoals KPN, IGN Bank, PostNL, T-Mobile, Siemens en Shell zijn hier ook al jaren gevestigd. Hoewel de stad zich niet kan beroemen op een eigen universiteit, is het wel thuis aan grootse instellingen zoals De Haagsche Academie voor het Internationaal Recht en het International Institute of Social Studies. Met zoveel internationale bedrijven en organisaties is Den Haag dan ook een ideale vestigingsplaats voor een voordelig vertaalbureau zoals Fairlingo.

 

Waar zijn we te vinden in Den haag?

Dankzij ons online vertaalplatform zijn we 24/7 te bereiken. Wil je een vertaling gedaan hebben bij Vertaalbureau Fairlingo, zeker als er haast bij is? Via ons platform kan altijd een vertaling starten. Wil je het toch liever iets “ouderwetser” afhandelen? Dat is ook mogelijk. Je kunt gerust elke dag naar ons opbellen en op deze manier het hele proces met ons afwerken. Is dat ook niet naar wens? Dan kan je ons een bezoek brengen. Maak gewoon een afspraak en dan kan je bij ons op locatie komen kijken. We vinden het niet erg om je het een en ander uit te leggen over ons bedrijf en onze werkwijze. Uiteraard is het ook mogelijk dat we naar je komen. Maak een afspraak met onze projectmanager en we komen met plezier naar je toe om jouw vragen te beantwoorden en te overleggen. Hopelijk zien we jou snel en ben je net zo tevreden over ons als de rest van onze klantenkring.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Den Haag:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Den Haag vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.