Vertaalbureau fairlingo en Alkmaar passen bij elkaar

Alkmaar is een bruisende stad die een centrale rol in Noord-Holland inneemt. De organisaties en particulieren van de stad staan bekend om hun ijver en ambities. Om deze reden kunnen we ons goed in de Alkmaarse cultuur vinden. De oer-Hollandse werkspirit is hier namelijk sterk vertegenwoordigd. We staan klaar om onze Alkmaarse klanten het juiste steuntje in de rug te geven. Via ons platform start je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht naar 40+ doeltalen. Onze software genereert een passende offerte, op basis van de teksten die je uploadt. Na het accepteren van deze offerte koppelen we je aan de meest geschikte native vertaler. Voor een breed scala aan specialismen hebben we native vertalers in dienst. Zo kun je denken aan beëdigde vertalers of experts voor medische teksten. Bovendien biedt ons platform je de mogelijkheid om het gehele vertaalprocess live te volgen. Daarop toegevoegd zorgt ons feedbacksysteem ervoor dat je vertaling een extra kwaliteitscontrole heeft. Kortom, door slim gebruik te maken van innovatie, creëren we meerwaarde voor onze klanten.

Alkmaar als cultureel centrum van Holland

Alkmaar wordt door velen gezien als het kloppende hart van Holland. De stad staat wereldwijd bekend om haar kaasmarkt, die al meer dan 400 jaar in de stad te vinden is. Het is niet voor niets dat de Alkmaarders in de volksmond “kaaskoppen” worden genoemd. Echter is de historische kaasmarkt niet het enige waar de stad bekend om staat. Alkmaar is namelijk ook een sportief en economisch centrum voor Noord-Holland. Immers heeft de eredivisieclub AZ Alkmaar hier haar thuisbasis. Het AFAS stadion is met een capaciteit van 17000 toeschouwers een prominente aanwezigheid in de stad. Daarnaast is Alkmaar door het CBS als de 5e winkelstad van Nederland uitgeroepen. Tevens staat Alkmaar bekend om haar vele architectonische kunsten en musea. De accijnstoren bijvoorbeeld, siert al sinds 1622 het stadsbeeld. Daarnaast heeft de met natuursteen beklede Sint-Laurenskerk het oudste bespeelbare orgel van Nederland. Tot slot staat de nabije omgeving van Alkmaar bekend om de vele natuurgebieden en typisch Hollandse polders. Cultuur en natuur smelt samen in deze bijzondere stad.

We maken graag een afspraak met je

Aan de basis van Fairlingo liggen de wensen en behoeften van onze klanten. Via ons vertaalplatform kun je 24/7 een vertaling starten, zelf in het weekend. Onze. Je start al een vertaling door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden. Uiteraard staan onze projectmanagers je graag te woord met de eventuele vragen die je hebt. Stuur een mail of bel ons voor direct contact. Een afspraak face-to face maken is ook altijd mogelijk. Dit kan zowel bij ons als bij jou op locatie. Tot snel!

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Klanten uit Alkmaar waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Alkmaar vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.