Je tekst vertaald met een snelheid van 1250 woorden per dag

 

.DOCX bestanden laten vertalen

ISO gecertificeerde tekstvertalingen

Een kwalitatief hoogstaande tekst vertaling is essentieel om meerwaarde voor je te creëren. Bij Fairlingo bouwen we aan langdurige kwaliteit via onze ISO certificeringen en uitgebreid feedbacksysteem. We bezitten zowel een ISO-17100 als ISO-9001 certificering. Met andere woorden, onze service, vertalingen en interne processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de vertaalbusiness. Daarnaast controleren we elke vertaling met behulp van live monitoring en ervaren revisoren. Hierbij is het zowel voor ons als de klanten mogelijk om live in te zien hoe de vertaler de teksten vertaald. De revisor checkt de vertaalde tekst op juistheid en eventuele fouten en geeft feedback op mogelijke verbeterpunten.

teksten laten vertalen

Snelle tekstvertalingen via de cloud

Het vertalen van je tekstbestanden voeren we snel en gemakkelijk uit via onze cloud-based werkwijze. Door simpelweg je teksten naar onze cloud te uploaden start je al een vertaling. Dit maakt het mogelijk voor je om 24/7 een vertaling te starten, zelfs in het weekend. Na het uploaden scant onze software je teksten en berekent binnen 30 seconden een passende offerte voor je. Na het accepteren van de prijsopgave koppelt ons systeem je aan een native taalexpert voor de gekozen doeltaal. Hij of zij vertaalt je teksten met een snelheid van 1250 woorden per dag. Bovendien kun je dit gehele proces in je account live volgen.

word bestanden laten vertalen

De beste prijs-kwaliteit verhouding

Bij Fairlingo start je al vanaf €0,06 per woord een vertaling voor je tekstbestanden. Dit lage tarief kunnen we aanbieden doordat we ons platform op de nieuwste digitale technieken hebben gebouwd. De meest arbeidsintensieve routinetaken worden nu door onze krachtige software binnen enkele seconden uitgevoerd. Zo kunnen we ons volledig richten op het leveren van excellente vertalingen en een uitstekende service. Meer dan 16.000 native taalexpert ,verspreid over de hele wereld, hebben zich al bij Fairlingo aangesloten. Ze staan klaar om enkel de beste vertalingen aan je te leveren. Op deze wijze geven we je de middelen om je internationale doelen met volle overtuiging te behalen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Welke bestandstypen ondersteunen we?

Via onze cloud start je al binnen 30 seconden een vertaling voor je teksten. Het Fairlingo uploadportaal ondersteunt hierbij een breed scala aan verschillende bestandsextensies. Zo kun je je teksten in DOCX, .TXT, .CSV/.XLS, .PO, .XLIFF en .XML extensies uploaden. Zowel reguliere bestandsformaten als specialistische extensies kunnen we voor je vertalen. .DOCX en .TXT bestanden zijn populair bij de meest populaire tekstverwerkers als Microsoft Word. Teksten in .CSv of .XLS bestanden zijn volop in gebruik bij spreadsheet-programma's als Excel of Google sheets. Daarnaast is het vertalen van .PO, .XLIFF of .XML exports mogelijk. Het implementeren van meertalige content in je website of digitale omgeving is zo snel en gemakkelijk te realiseren. Deze vertaalde bestanden kun je immers in je website of applicatie importeren. Je ontvangt de vertaling namelijk altijd in het originele bestandsformaat als het brondocument.

Fairsimpeld je website teksten laten vertalen

Het vertalen van online content als website teksten is via onze website woordenteller snel uit te voeren. Immers hoef je niet meer elke tekst handmatig naar onze cloud te uploaden. De woordenteller scant je volledige website en toont alle aanwezige webpagina’s. Hierna kun selecteren welke van de aanwezige pagina’s je ter vertaling wilt aanbieden. Indien je je gehele website wilt laten vertalen, kun je alle aanwezige Url’s laten staan. Onze software verweken je webteksten en koppelt deze aan de meest geschikte native vertaler. We hebben voor meer dan 45 doeltalen specialistische webvertalers in dienst. Ze hebben de skills vaardigheden  in huis om je vertaling dezelfde kwaliteit en doelgerichtheid te geven als het origineel. Daarnaast bieden onze SEO vertalers je de mogelijkheid om hoog in Google te gaan ranken. Al met al helpen we je graag om een succesvolle meertalige website voor je te creëren.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Ontmoet onze native vertalers
gespecialiseerd in tekstvertalingen

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten van tekstvertalingen:

98% Klanttevredenheid feedbackcompany

Sneller en voordeliger je tekstbestanden correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor je tekstvertalingen