Laat je teksten professioneel
en tegen een scherpe prijs vertalen

Teksten vertalen

Hoge kwaliteit

Fairlingo is een ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd digitaal vertaalbureau. Onze vertalingen, service en interne processen voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de vertaalmarkt. Daarnaast maken we gebruik van een uitgebreid feedbacksysteem en worden alle vertalingen gecontroleerd door een revisor met veel vertaalervaring. De revisor checkt de vertaling op juistheid en eventuele fouten en geeft feedback op mogelijke verbeterpunten. Op elke vertaalopdracht zit een standaard kwaliteitsgarantie. Je bent er hierdoor van verzekerd dat wij jouw teksten naar volle tevredenheid vertalen.

Teksten laten vertalen

Gemakkelijk & snel teksten vertalen

Het vertalen van je tekstbestanden voeren we snel en gemakkelijk uit door middel van onze online werkwijze. Door simpelweg je teksten online aan te leveren start je snel een vertaling. Dit maakt het voor jou mogelijk om 24/7 jouw teksten te laten vertalen, zelfs in het weekend. Na het uploaden scant onze software je document en berekent binnen 30 seconden een passende offerte. Na het accepteren van de prijsopgave koppelt ons systeem jouw tekst aan een native taalexpert voor de gekozen doeltaal. Hij of zij vertaalt de tekst met een snelheid van 1.250 woorden per dag. Bovendien kun je de vertaling live in je account volgen.

Teksten vertalen

Nergens zo voordelig

Wij vertalen teksten bij Fairlingo al vanaf €0,04 per woord. Dit lage tarief kunnen we aanbieden doordat ons platform op de nieuwste digitale technieken is gebouwd. De meest arbeidsintensieve routinetaken worden door onze krachtige software binnen enkele seconden uitgevoerd. Zo kunnen we ons volledig richten op het leveren van excellente vertalingen en een uitstekende service. Meer dan 16.000 native taalexperts hebben zich bij Fairlingo aangesloten. Op basis van een uniek beoordelingssysteem wordt de beste 20% ingezet. Zij vertalen uiteenlopende teksten, van juridische documenten tot website vertalingen en zeer specialistische teksten.

16.384 vertalers (native speakers) en de beste 20% vertaalt 

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt de vertaalde tekst altijd in hetzelfde geüploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Teksten vertalen: welke bestandstypen ondersteunen we?

Via onze cloud start je al binnen 30 seconden een tekstvertaling. Het Fairlingo platform ondersteunt hierbij een breed scala aan bestandsextensies, waaronder DOCX, .TXT, .CSV/.XLS, .PO, .XLIFF en .XML. Zowel reguliere bestandsformaten als specialistische extensies kunnen worden vertaald. DOCX en .TXT bestanden zijn populair bij de meest gebruikte tekstverwerkers zoals Microsoft Word. Bestanden met een .CSV of .XLS extensie zijn gemaakt in spreadsheet-programma's, zoals Excel of Google Spreadsheets. Omdat ook .PO, .XLIFF en .XML exports door ons vertaald kunnen worden, implementeer je snel en gemakkelijk meertalige content in je website of digitale omgeving. Je ontvangt de vertaalde teksten altijd in hetzelfde bestandsformaat als het brondocument.

Fairsimpeld je website laten vertalen

Het vertalen van website teksten is via onze website woordenteller snel uit te voeren. De woordenteller scant je volledige website en toont alle aanwezige webpagina’s. Hierna kun je selecteren welke van de aanwezige pagina’s je ter vertaling wilt aanbieden. Indien je alle teksten van je website wilt vertalen, kun je alle aanwezige URL's laten staan. Onze software verwerkt de teksten en koppelt deze aan de meest geschikte native vertaler. We hebben voor meer dan 45 doeltalen specialistische webvertalers in dienst. Zij hebben de vaardigheden in huis om teksten foutloos te vertalen en daarbij de juiste 'tone of voice' te hanteren. Ook op het gebied van SEO beschikken we over vertalers met de benodigde ervaring en kennis in huis om jouw site goed te laten presteren. Hierdoor beschik je snel over een meertalige website voor internationaal succes.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten van tekstvertalingen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger jouw teksten professioneel laten vertalen

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor tekstvertalingen