Een innovatief vertaalbureau voor Friesland

Leeuwarden is de grootste stad in de Provincie Friesland en is uniek in cultuur, geschiedenis en bedrijvigheid. Tevens heeft de stad een grote internationale reputatie. Zo was Leeuwarden in 2018, samen met de Maltese stad Valleta, de culturele hoofdstad van Europa. Daarom voelen we ons als innovatief vertaalplatform erg bij de stad betrokken. Graag helpen we onze klanten uit Leeuwarden om hun internationale en meertalige ambities zo goed mogelijk vorm te geven. Dit realiseren we via onze unieke werkwijze, waarmee je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht start. Upload je teksten simpelweg naar onze cloud om een vertaling te starten. Onze software berekent vervolgens de best passende offerte voor je. Hierna wordt je tekst automatisch gekoppeld aan de meest geschikte native taalexpert. Tijdens het vertaalproces kun je direct met de vertaler communiceren en in je account meekijken hoe hij of zij aan de slag gaat. Na oplevering controleert een ervaren revisor de tekst nog extra na. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke vertaling. Kortom, de wereld ligt zo voor je binnen handbereik.

 

Leeuwarden: de culturele hoofdstad van Europa

Leeuwarden is een bruisende stad die de Friese spirit alom vertegenwoordigt. Het verleden en heden komen hier perfect samen. De geschiedenis van de stad gaat zelfs tot de Romeinse tijd terug. Toen woonden er al mensen waar de grote kerktoren staat. In 1435 kreeg Leeuwarden al stadsrechten, toen de dorpen Oldehove, Nijehove en Hoek werden samengevoegd. Momenteel staan er maar liefst 617 rijksmonumenten in de gemeente. Verschillende stadsgedeelten zijn uniek in historie en architectuur en zijn door de eeuwen heen opgebloeid. De gevelwanden, grachten en kanalen zijn hier een bijzonder goed voorbeeld van. Tevens staat Leeuwarden bekend om haar bedrijvigheid en economisch belang. Immers hebben meerdere grote bedrijven hun regio- of hoofdkantoren in de stad gevestigd. Zo kun je denken aan Achmea en FrieslandCampina, die bovendien een rijke historische band met Friesland en Leeuwarden hebben. Daarnaast heeft de Koninklijke luchtmacht een vliegbasis dichtbij de stad zitten. Het Nederlands onderwijs is ook goed in Leeuwarden gerepresenteerd. Er zijn maar liefst 3 hogescholen in de stad te vinden, namelijk Stenden, Van Hall Larenstein en NHL. Als met al is Leeuwarden een unieke stad om zeker trots op te mogen zijn.

 

We staan klaar voor onze klanten uit Leeuwarden

Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform leveren we uitstekende vertalingen aan zowel de organisaties en particulieren uit Leeuwarden. Je kunt 24 uur per dag een vertaalopdracht starten. Zelfs in het weekend staan onze native taalexperts voor je klaar om kwaliteit te leveren. Daarnaast zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch beschikbaar. Stuur een mail of bel ons en we helpen je graag met de vragen die je hebt. Een afspraak op kantoor is tevens mogelijk. Dit kan zowel bij ons of bij jouw op locatie. Kortom, service en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Leeuwarden:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Leeuwarden vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.