Een vertaalbureau dat bij Assen past

De provincie Drenthe kent vele bijzondere natuurgebieden en historisch rijke woonplaatsen. De stad Assen is hier een uitermate goed voorbeeld van. Deze provinciehoofdstad is een politiek en cultureel centrum omringd door een prachtig landschap. Zodoende hebben de Assense organisaties en particulieren enorm veel baat bij een snel en kwalitatief vertaalbureau. Via onze ISO gecertificeerd vertaalplatform zorgen we ervoor dat onze klanten uit Assen hun volle meertalige potentieel bereiken. Binnen enkele stappen start je al een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Upload je teksten naar onze cloud om een passende offerte te laten genereren. Hierbij scant onze software je teksten en koppelt de meest geschikte vertaler aan de aangemaakte opdracht. Bij het uploaden van je teksten heb je de mogelijkheid om een extra bestand met aanwijzingen mee te sturen. Zo kun je je vertaler goed briefen over het doel en aard van de vertaling. Hij of zij gaat vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan de slag met je opdracht. Kortom, snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid zijn de principes waarop we onze werkwijze gebouwd hebben.

 

Assen: de stad van Lodewijk Napoleon

Assen is een relatief jonge stad, maar heeft zich in een korte tijd rap weten te ontwikkelen. Tijdens de hoge middeleeuwen was ze nog een relatief kleine nederzetting met religieuze karakter. De groei van Assen begon een in een echte stroomversnelling te raken toen Koning Lodewijk Napoleon verliefd op de stad werd. De Franse Koning riep de stad uit tot zijn zomerresidentie en verleende het stadsrechten. Vandaag de dag is Assen een Drentse stad die naar de toekomst kijkt zonder haar verleden te vergeten. Het befaamde Drents museum is een goed voorbeeld van. Zowel prehistorische vondsten als hedendaagse werken zijn hier tentoongesteld. Daarnaast is de stadskern van Assen beschermd erfgoed en zijn er meer dan 100 rijksmomumenten hier te vinden. Al met al heeft Assen voor iedereen iets unieks te bieden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze klanten uit Assen kunnen dankzij onze cloud-based werkwijze op elk moment van de stad een vertaling starten. Zelfs in het weekend staan onze native vertalers klaar om internationale meerwaarde voor je te creëren. Uiteraard zijn onze community managers tijdens kantooruren te per e-mail of telefoon bereikbaar. Graag staan we je te woord indien je vragen hebt over onze werkwijze of vertalingen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons op kantoor voor een afspraak langs te komen. We staan klaar om je met behulp van kwalitatief hoogwaardige vertalingen vooruit te helpen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De beoordeling van onze klanten uit Assen:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger voor Assen vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.