De vertaal API van Fairlingo

De ideale oplossing voor het koppelen van vertalingen met webshops, websites en andere digitale projecten.

De voordelen van een samenwerking

ISO gecertificeerde vertalingen in de cloud, rechtstreeks naar elk systeem. Fairlingo heeft een krachtige API ontwikkeld waarmee reeds succesvolle koppelingen zijn gerealiseerd met webshop software partners als Lightspeed en CCV Shop.

Met de vertaal-API kun je gebruik maken van alle vertaaldiensten die Fairlingo levert en deze direct koppelen aan een systeem, plug-in of andere functionaliteit.

De API-documentatie voor ontwikkelaars legt stap voor stap uit hoe de verschillende integraties moeten worden gerealiseerd om een optimale koppeling te maken met jouw systeem.

De API-documentatie

Om de API van Fairlingo te koppelen aan jouw systeem is het nodig om enkele technische implementaties te realiseren. Fairlingo biedt alle technische handvaten om in te haken op bestaande functionaliteiten binnen ons systeem.

De bijbehorende documentatie kan door developers als gids worden gebruikt bij het koppelen van de API. De documentatie is gedocumenteerd in het API framework van Swagger UI.

App Store Manager

“Lightspeed werkt graag samen met Fairlingo om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun content te vertalen voor internationalisatie.”

App Store ManagerLightspeed

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.