Vacatures

Onze openstaande vacatures. Wil jij meehelpen het verhaal van onze klanten verstaanbaar te maken voor meer mensen in de wereld?

/by

Zweedse vertaler vacature

Direct als vertaler aan de slag bij Fairlingo. Wij zijn op zoek naar Zweedse vertalers ter versterking van onze vertaler database. Meld je aan bij Fairlingo en start direct met een vertaalopdracht.

/by

Deense vertaler vacature

Direct als vertaler aan de slag bij Fairlingo. Wij zijn op zoek naar Deense vertalers ter versterking van onze vertaler database. Meld je aan bij Fairlingo en start direct met een vertaalopdracht.

/by

Maltese vertaler vacature

Direct als vertaler aan de slag bij Fairlingo. Wij zijn op zoek naar Maltese vertalers ter versterking van onze vertaler database. Meld je aan bij Fairlingo en start direct met een vertaalopdracht.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.