Gecertificeerd vertaalplatform met 10000 vertalers

#trots zijn we op onze database met vertalers! Na de lancering van onze digitale vertaalplatform zijn wij continu bezig geweest om goede vertalers te werven. Met duizenden gecertificeerde vertalers staan we achter de kwaliteit van elke vertaling. Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd.

De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen. Er dient volgens de certificering een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Native speakers vanuit de hele wereld

Onze vertalers zijn wereldwijd te vinden; ze werken vanuit hen vertrouwde omgeving in de cloud aan onze vertaalopdrachten. Mede dankzij onze 9 jaar praktijkervaring zijn wij in staat geweest om relatief snel een grote en kwalitatief hoogwaardige vertaler-database op te zetten voor Fairlingo. Daarnaast hebben we ook intensief nieuwe kanalen ingezet om een duurzaam resultaat te behalen.

Wat is een native speaker?

De officiële definitie van een native speaker:

Een native speaker of moedertaalspreker is een persoon die een taal als kind via een natuurlijk taalverwervingsproces heeft geleerd.

Onze samenwerking met YoungCapital is één van de voorbeelden die hebben geleid tot een stevige groei. De zoekopdracht 'marketing vacatures in Amsterdam', geeft bijvoorbeeld meteen weer welke vertaalvacatures er op dit moment beschikbaar zijn op vacaturesite voor young professionals.

Sam Van Gentevoort
44 artikelen