Als innovatief digitaal vertaalbureau staan we niet graag stil. Om de gebruikerservaring voor onze klanten en vertalers nog beter te maken, hebben we ons platform daarom in een nieuw jasje gestoken. Ook hebben we onze vertaalniveaus aangepast, zodat deze optimaal aansluiten bij de verschillende vertaal wensen.

Nieuw dashboard Fairlingo klanten

Het vernieuwde dashboard voor klanten van Fairlingo.

Optimale gebruikerservaring voor klanten en vertalers

Met ons vernieuwde vertaalplatform willen we ervoor zorgen dat onze klanten en vertalers het Fairlingo platform nog makkelijker en beter kunnen gebruiken. Naast een nieuw intuïtief design, hebben we een aantal handige nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan het platform toegevoegd, waaronder:

  • Vernieuwd dashboard. Via het dashboard heb je als klant en vertaler direct inzicht in de voor jou meest belangrijke informatie. Zo zie je als klant direct de vertaalopdrachten die voor jou worden uitgevoerd en de offertes die nog bevestigd kunnen worden. Daarnaast kun je hier direct (nieuw) vertaaltegoed kopen. Als vertaler heb je op je dashboard inzicht in je balans en de vertaalopdrachten waar je mee bezig bent. Ook zie je hoeveel punten je nog nodig hebt om tot het volgende niveau te komen.
  • Factuur vooraf. Het is als klant nu mogelijk vooraf een (concept)factuur te ontvangen, die je indien gewenst kunt doorsturen naar de financiële afdeling. Na betaling kun je de factuur die is voldaan downloaden in je Fairlingo account.
  • Overzicht niet-bevestigde offertes. Als klant zie je in een opslag een overzicht van jouw niet-bevestigde offertes. Indien gewenst kun je een offerte inzien en via één druk op de knop bevestigen om de vertaalopdracht te starten.
  • Makkelijk en snel vertaaltegoed opwaarderen. In het vernieuwde platform kun je nog makkelijker en sneller jouw vertaaltegoed opwaarderen. Kies een van de vaak gekozen bedragen of vul zelf het gewenste bedrag in. Klik vervolgens op ‘Tegoed kopen’ om naar de betaling te gaan en jouw tegoed te storten.
  • Automatisch opslaan voor vertalers. Wanneer je als vertaler bezig bent met een vertaalopdracht wordt de tekst per paragraaf automatisch opgeslagen. Mocht er tijdens je werk onverwacht iets misgaan weet je hierdoor zeker dat je vertaling niet verloren gaat.

Nieuwe vertaalniveaus & tarieven

Naast het nieuwe ontwerp van het platform zijn onze vertaalniveaus aangepast. Hierbij hebben we een nieuw basisniveau geïntroduceerd, waarbij je profiteert van de snelste levertijd en het meest voordelige tarief van slechts € 0,04 per woord.

Op basis van jouw type vertaalopdracht, budget en wensen selecteer je het best passende vertaalniveau. Je kunt kiezen uit:

  • Basis (€ 0,04 per woord)
  • Regulier (€ 0,07 per woord)
  • Specialistisch (€ 0,11 per woord)

Wil je graag meer weten over de verschillen? Kijk op onze tarievenpagina of neem contact met ons op voor advies. Wij helpen je graag verder.

Heb je als klant of vertaler vragen of feedback voor ons?

Stuur ons een mailtje via info@fairlingo.com. Wij horen graag van je!

Claudia Muller
60 artikelen